Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Sokszor van deja vu-m es...

Sokszor van deja vu-m es nemregiben almokkal is igy vagyok! Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés

Szoval eleg surun szokott deja vum lenni es par hete elkezdodott , hogy felkelek es deja vu erzesem van ahogy vissza emlekezem az almomra.. Olyan mintha mar megeltem volna azt .

Nem tudom, hogy jo helyre irtam e ki ezt . De ha valaki tud ra valami valaszt azt megkoszonnem :)

2014. márc. 28. 05:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#1esnek is szól

"A déja vu-t az emlékezet pillanatnyi zavara okozza - a"

ne állítsunk olyant ami csak materialista feltevés és bizonyíték nincsen rá

2014. márc. 29. 23:27
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves #10-es, én vagyok a 9-es. Nem ÁLLÍTOK semmit, ha újra elolvasol, találgatok. Nem kell ám túlbuzgóskodni, csillapodjál.

Mondjál akkor valamit viszont, ami bizonyítva van.

Az előző élet hablaty az bizonyított? Na arra befizetek.

(

2014. márc. 30. 09:46
 13/18 anonim ***** válasza:

első vagyok

EureAlert, ennyit mondok. Az összes tanulmányukat én fordítottam anno, nekem eléggé úgy tűnt, van rá bizonyíték.

De engem is érdekelne, ha nincs, akkor mire van? Ugye nem akarunk zöldeket állítani?

2014. márc. 30. 09:51
 14/18 A kérdező kommentje:

Tok jol elvitazgattok itt :D

Amugy koszi a valaszt mindenkinek :D

2014. márc. 31. 05:04
 15/18 anonim ***** válasza:

nem mondtam olyat hogy előző élet van a háttérben!

csak olyat hogy sokan vissza tudnak emlékezni hogy mikor álmodták.

Azért ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni!

2014. ápr. 1. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem mondtad, hogy az előző élet lehet a háttérben, az én válaszaimat mégis megtámadtad, az előző életes hablatyot meg bezzeg nem. Az ő beteges elmélete talán bizonyított?

És tényleg dugig a szakirodalom a déja vu bizonyításaival, vizsgálataival.

Nem értem a problémát.

Ahogy írtam, az álom belekeverése azt sejteti, ez nem déja vu, hanem az álomtudat megváltozása. A déja vu nem álmodban történik, hanem ébren, és az okozza, hogy a két szem nem ugyanúgy közvetíti a képet az agynak.

Ébren!!

2014. ápr. 1. 14:15
 17/18 A kérdező kommentje:

Pedig interneten olvastam , hogy megcafoltak a tudosok kijelenteset, hogy a dejavu a szem okozta zavar vagy mi ugy , hogy egy vak embernel es voltak dejavuk illatok meg almok alapjan ..

En nemtudom, h miben higyjek! :/ valaki irta , forduljak szakemberhez. Szoval valami joshoz vagy kihez?

2014. ápr. 1. 17:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Gondoljatok már bele az "előző élet" dologba!!!

Anyukámmal McDonalts-ban voltunk, fagyit ettünk, mondta, hogy dezsa vu-je van és nekem nem fog ízleni a fagyi. (Nem ízlett, tényleg )

A lényeg. Az előző életed régebben volt. Mondjon már nekem valaki pl.: 1920-as években McDonaldsot, háttérben villamosokkal, legújabb és modernebb kocsikkal és kombinókkal, miközben anyámmal fagyit eszek műanyag pohárkában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erről ennyit.

Amúgy hasonló körülmények között átélt dolog

2014. jún. 4. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!