Foglalkozik valaki ezotéria, misztikus dolgokkal, vagy álmokkal?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 12:38
2/9 anonim válasza:
igen, szintén hobbi szinten..de eléggé "oda vagyok" az ilyen témájú dolgokért (:
3/9 anonim válasza:
Igen, de nem csak hobbi szinten:)/ nem, nem egy TV-s távgyógyító vagyok egy mosógép fűtőszálával a kezemben:)
4/9 anonim válasza:
Én grafológiával foglalkozom, egyelőre csak hobby szinten.
5/9 anonim válasza:
hát engem nagyon érdekelnek. Meg elég sokat olvastam róluk, de nagy koromban szeretnék elvégezni egy két ilyen tanfolyamot amik ezotériával és ilyen misztikus dolgokkal foglalkoznak. Amúgy 16 éves vagyok. Szóval nem kell leszólni :) Vannak álmok :)
6/9 anonim válasza:
engem 9 éves korom óta érdekelnek az ilyenek:)családomban sose volt tabu téma hétköznapian beszélünk rola...álmok meg huuu inkább nemirom le kiskorom óta igen 'misztikusak'
kicsi kicsi korom ota....nem egy átlagos álmok...de inkább ezeket nemirom le:)
8/9 anonim válasza:
Nemrég kezdtem foglalkozni ezzel a témával.
De folyamatosan tanulok.
Namaste
9/9 anonim válasza:
Luxus Erik álomfejtő foglalkozik ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!