Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tudhatom meg, mi...

Hogyan tudhatom meg, mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés

Eléggé foglalkoztat ez a kérdés. Hogyan tudnám megtudni, mi lehettem előző életemben?

Szkeptikusok kíméljenek!

2014. márc. 17. 19:22
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

egy buddhista mondás szerint: "Az vagy mi voltál,az leszel ami vagy"

szerintem ezen nincs mit magyaráznom :D

2014. ápr. 17. 07:57
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az előző kommenteket, de a meditáció segít hogy jobban megismerjük saját magunkat kicsit jobban, minden dolog ami történik velünk az belülről fakad, lelkünk megismeréséhez magunkba kell fordulnunk. Ismerek embereket akik irányított meditáció segítségével olyan megváltozott tudatállapotba ( ilyen pl. alvás) képes ringatni ami segít az előző életek kutatásában, képben, vagy akár más formákban. :)
2014. ápr. 25. 21:53
 33/33 Beáta Virág válasza:

Én is ezt kérdeztem nem rég és hiszem h van másik élet!

Illetve h volt előző is.. sok cikk ír olyan dolgokat h kisfiú testében találta magát egy afro amerikai nő aki szörnyet halt mert a hotelbe tűz volt és kiugrott az emeletről, ezt az 5 éves kisfiú is elmondta szüleinek..Ezt mivel lehetne magyarázni mint hogy valóban a lelkünk nem hal meg hanem újra éled.. Elvileg különböző meditációkkal elő csalogathatóak ez előző élet képei.Még nem próbáltam de kifogom. :D

2015. ápr. 12. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!