Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tudhatom meg, mi...

Hogyan tudhatom meg, mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés

Eléggé foglalkoztat ez a kérdés. Hogyan tudnám megtudni, mi lehettem előző életemben?

Szkeptikusok kíméljenek!

2014. márc. 17. 19:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
12%
kérdezd meg a szüleidet hátha ők tudják
2014. márc. 17. 20:21
 12/33 darkstorm222 válasza:
54%
a bizonyiték hiánya nem a hiány bizonyitéka
2014. márc. 17. 20:32
 13/33 anonim ***** válasza:
9%
Írd be a google-be a születési dátumodat, és írd utána hogy dead . Az első név akit meglátsz az te voltál előző életedben :-)
2014. márc. 17. 20:38
 14/33 anonim ***** válasza:
16%
Ha gagyit akarsz, van előzőélet kalkulátor az ezoterikus.hu-n, amúgy keress fel egy látót vagy menj **-ra.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2014. márc. 17. 21:16
 15/33 anonim ***** válasza:
6%

"Ennyi barmot... Bizonyítsátok már be, hogy nincs előző meg következő élet!"

Már bocs, de előbb Te bizonyítsd, hogy van előző meg következő élet. Sosem azt kell bizonyítani, hogy valami nincs, hanem azt, hogy valami van.

"Mivel én az ellenkezőjét se tudom bizonyítani, ezért ezzel kapcsolatban nem mondok semmit."

Nem hát, csak szimplán lebarmozod a hozzászólókat :D

2014. márc. 17. 21:24
 16/33 anonim válasza:
43%

Nem hiszek a jósnőkben vagy a mágiában, de a világnézetem megenged egyfajta "előző életet". Szerintem ezt magadban kell keresni. Készíts álomnaplót, meditálj (nem relaxáció, keress úgy rá, hogy transz elérése; nekem már sikerült). De ha megengeded, ajánlanám az LSD-t is.

Szkeptikusoknak: Az, hogy nincs se előző, se következő élet, mindaddig a leglogikusabb, amíg a világ keletkezése elé nézel. Ha egyszer élünk, és nincs semmi felsőbbrendű, semmi természetfeletti, akkor hogyan jött létre az ősrobbanás?

2014. márc. 17. 21:27
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

Ha fizetsz, szívesen megmondom!

XDXDXD

XXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2014. márc. 17. 21:29
 18/33 anonim ***** válasza:
11%

"Ha egyszer élünk, és nincs semmi felsőbbrendű, semmi természetfeletti, akkor hogyan jött létre az ősrobbanás?"

Miért is feltételez szerinted az ősrobbanás elmélete valami felsőbbrendű, valami természetfeletti meglétét?

2014. márc. 17. 21:29
 19/33 anonim válasza:
52%
Reikire jartam es ott a tanar meg tudta volna nezni, hogy mi voltam elozo eletemben. De azt mondta, erre meg nem vagyok felkeszulve, tobb alkalommal kell elmenni. Nem kert volna erte penzt, szoval nem lehuzasrol volt szo, de engem nem igazan erdekelt :)
2014. márc. 17. 21:31
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

"Ennyi barmot... Bizonyítsátok már be, hogy nincs előző meg következő élet!"

Azért ezen nagyot nevettem! :D Kicsit fordítva gondolkozol, nem? Azt a kérdést nem tetted fel még magadnak, h neked bizonyítsák be, h van-e elöző, vagy következő élet?

Nehogy már azt kelljen bebizonyítani, h nincs!!! :D :P

Nézz már körbe inkább.

De ahogy írtam korábban...mindenki azt hisz, amit akar...de a lényeg a hiten van, és nem a valóságon...amit hinni akarsz úgy tehetsz, de azt az életbe nem fogod tudni valósággá tenni. Gondolkoztál már rajta, h nem tök mindegy mi voltál, vagy mi lesz, mert úgy se old meg semmit se? :D

Hihetetlen. Hidd el, h egy kutya voltál, vagy egy növény, jó? :D :P

2014. márc. 17. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!