Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tudhatom meg, mi...

Hogyan tudhatom meg, mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés

Eléggé foglalkoztat ez a kérdés. Hogyan tudnám megtudni, mi lehettem előző életemben?

Szkeptikusok kíméljenek!

2014. márc. 17. 19:22
1 2 3 4
 21/33 Passiflora ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mi lenne a célod azzal, hogy ezt megtudd?
2014. márc. 18. 09:19
 22/33 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező!

Pszichológiát tanultam és végeztem , de mindig is érdekelt a "paranormális pszichológia", magyarán parapszchológia.

Határtudománynak mondják, magyarul egy olyan tudományág, határmezsgyéje, ami sosincs semmi jóval kikövezve, ha az anyagelvű tudósokat nézed, viszonyítási alapként.hosszasan nem fogok írni, de sok esetleírást, és beszámolót láttam, amit volt kollegák csináltak, és a páciensek közreműködésével és engedélyével, analizálhatták azt szűkebb körben, ilyen témában jártas emberek.

Sokan ezt fel sem tudják fogni, ők valószínűleg ennek a témának a megértéséhez nem fognak közelebb kerülni.

Dr ian stenvon végeztt kutatásokat ebben a témában, de sok embernek ez sem elég bizonyíték.

Nos akkor itt van egy saját kézből.

Nem egy regressziós hipnózist hallgattam már végig.

Addig ugye semmi probléma míg az ember a saját anyanyelvén szólal meg vagy valami mai is használt európai nyelven, mert arra mondhatja bárki, hogy igen valahol tanulta, és azért beszél így.

De mikor egy páciens azt mondja hogy több ezer éve ezelőtt élt , és megszólal óperzsa nyelven, és nem szavakat mond, hanem összefüggően beszél, és pl egy nő, szinte férfi hangon kezd el beszélni, az adott nyelven, nos akkor nem csak én, hanem sok kollega is vakarta a fejét, és tanácstalanul állt.Majd a hangfelvételt, Amin az illető beszélt a régi nyelven, pár hónapra rá sikerül lefordítattni egy hozzáértővel, és ekkor jön a döbbenet, mert tényleg olyan dolgokról beszél,amit valószínűleg soha az életében sehonnan nem tudhatott.

Ez az igazi bizonyíték, ez amit még a mai tudósok sem tudnak hova rakni, és ezért nem szimpatizálnak, dr ian stevenson kutatásaival sem.

Szóval, ha érdekel, keress fel, egy hipnoterapeutát, vagy egyetemen végzett embert, aki elég gyakorlattal rendelkezik ilyen dolgokban, vigyél hangrögzítőt, a hipnózis idejére, kapcsold be, és lehetséges hogy még téged is váratlanul ér, mit csináltál régebben.

De mielőtt itt bárki beleélné magát, sajnos nem minden ember hipnotizálható, még nem jöttek rá a tudósok sem, hogy ez miért van így, aki sajnos nem hipnotizálható, annak esélyes sincs ilyenre.

Googleban találsz pár szakembert, aki ténylegesen végzett pl orvosi egyetemet, és ilyennel foglalkozik.

2014. márc. 18. 11:04
 23/33 anonim ***** válasza:
26%

Nem mondom, hogy nem létezik, hiszen vannak pillanatok/helyek amik úgymond' bevillannak.

Dolgok, mint pl: már jártam itt vagy ott, láttam ezt vagy azt, holott tudom, hogy sose jártam jelenlegi életemben azon a környéken.

Ez az a tipikus dezsavűűű érzés!

Ettől függetlenül én is szkeptikus vagyok a témában.

2014. márc. 19. 06:58
 24/33 anonim ***** válasza:
9%
Ez most vicc akar lenni? :-D Szerintem mi honnan a francból tudjuk máán azt, hogy hogyan lehet ezt a nagyon titkos információt megtudni, ha tudnánk ezt akkor magunk is tisztában lennék ezzel az információval, és miért akarod megtudni? boldogabb leszel, ha egy saralatán csaló elárulja neked? elsõnek azzal kellene tisztában lenned, hogy létezik-e az elõzõ és az ezutáni élet, mert vallásilag spirituálisan meg tudományosan is értelmetlen az egész miért születne valaki újra és újra semmi értelme az egésznek.
2014. márc. 19. 09:09
 25/33 Zalakaros válasza:
47%
Lekéstél róla. A gyerekek kb. 2-3 éves korig mind tudják. Csak meg kell tőlük kérdezni. Utána elfelejtik. Sőt a fiam egész sokat mesélt Afrikáról meg a régi életéről akkoriban, pedig még nem járt se oviba sem sehova ahol hallhatott volna ilyesmiről. És kb. 4 éves koráig fel tudott mászni afrikai módra szinte bármilyen fára.
2014. márc. 22. 10:32
 26/33 anonim válasza:
0%
a tulajdonságaid alapján rájössz mi voltál én pl. majom voltam XD
2014. márc. 24. 18:22
 27/33 anonim válasza:
0%
Golflabda felhozó búvár. Ebben teljesen biztos vagyok.
2014. márc. 31. 16:23
 28/33 anonim válasza:
25%
Ha szőke a hajad akkor biztos pillangó voltál, ha barna, akkor nyílméregbéka, ha pedig fekete, akkor elefánt. XDD
2014. ápr. 2. 20:19
 29/33 Hajka Ahsoka válasza:

Rá fogsz jönni!

Én is tudnám szívesen mi voltam előző életemben, és talán emlékszem is rá!!!:-| Én tudok valakit aki azt állítja hogy előző életében egy egyszarvú volt!

2014. ápr. 10. 17:19
 30/33 anonim ***** válasza:
Ja, én meg a vasorrú pápa...
2014. ápr. 10. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!