Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A reinkarnáció létezése...

A reinkarnáció létezése mennyit igazol a spiritualitásból?

Figyelt kérdés

Előrebocsájtom, magasan képzett természettudományi gondolkozású fizikus vagyok, soha nem hittem az ezotériában, ennek ellenére emlékszem előző életeimre és megbizonyosodtam areinkarnáció létezésében.

Bennem élnek az előző életeim nyomai, súlyai mindennapos lelki emócióimban, betegségeimben, életfeladataimban. Rengeteg életre visszamenőleg emlékszem és sorsfordító inkarnációimra kb 250 000 évre visszamenőleg vagyok képes emlékezni.

Kérdés az, ez mennyire és miket bizonyít az ezotériából ? Nem akarok mindent elhinni ez ezotériából, az azonban érdekel, hogy a reinkarnáció valós léte mennyit bizonyít és milyen ezotérikus tanokat tesz valóssá ? Melyeket már nem és melyeket igen ?

2014. febr. 11. 18:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak annyit tudok, hogy reinkarnáció létezik, többet nem. Pusztán ez mennyit iagzol a a spiritualitásból?
2014. aug. 16. 17:30
 12/13 anonim válasza:
Gondolom annyit, amennyi a reinkarnációval foglalkozik :D
2014. aug. 17. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Magasan képzett fizikus vagy.

Milyen magasan? Hányadik emeleten olvastad a nyolcadikos fizika tankönyvet?

Menj ki Ámerikába, az usákoknál jóval magasabb épületek vannak, ott olvasd át mégegyszer!

2014. aug. 17. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!