Az hogy lehet, hogy mindig igy kell élnem? Gyerekemnek is?
Figyelt kérdés
Mi rosszat tehettem, tehettünk, hogy ahhoz képest, hogy gyerekkorunkban ott voltunk egymásnak a tesómmal, jártak az unokatesók, voltak barátiam, ma meg már nem tartjuk a kapcsolatot az uncsitesókkal, tesóm messdzire költözött (neki a férje meghalt két éve), nekem meg született egy kislányom, úgy alakult, hogy egyedül nevelem. testvére nem lesz, barátaink nincsenek, neki sem alakul az oviban semmi. Lett új párom, aki nem akar gyereket, ő nem tartja a rokonaival a kapcsolatot. Tehát úgy érzem, hogy régen cserfes voltam, volt mindig társaságom, most meg mintha a sors azt akarná, hogy mindig magányos legyek, meg a lányom is, még ha párom lesz, az se hozzon megnyugvást, ne legyen társaságunk, legyünk mindig egyedül. Úgy érzem, néha hogy már beszélni is elfelejtettem, poénkodni nem tudok már, mert nincs kivel. Senki nem nyitja ránk az ajtót. Kislányom is éli velünk ezt a kuka életet. Ezt a sorsot miért kaptam? Büntetésből??? De mit tehettem, hogy nekünk mindig igy alakul?2014. jan. 4. 14:37
2/5 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2014. jan. 4. 15:07
3/5 Rafael Csaba válasza:
Kedves Kérdező,
ha jól értem az a problémád, hogy nincsenek emberi kapcsolataid, illetve a kapcsolataidban is a magányt éled?
Vagy a család bomlott meg, s azóta úgy érzed, hogy nincsenek említésre méltó kapcsolataid?
Ha jól értettem a leírásod, jött egy gyermeked (akit az apja nélkül nevelsz), s azóta úgy érzed, hogy kiüresedtek a kapcsolataid.
Vagy már előtte érezted ezt? Mi az az esemény, az a pont az életedben, ahonnan elkezdted ezt érezni?
Üdv, Csaba
4/5 A kérdező kommentje:
A rokonokkal megromlott a kapcsolat, közös vállalkozás miatt.. Sajnos. Nem utáltuk meg egymást, csak jobb ha mindenki magával törődik. Legalábbis ők ig gondolják. De nekem hiányzik velük a kapcsolat. Főleg, most, hogy a kislánnyal csak ketten mradtunk. Valahogy minden dolgom rosszul sül el, kapcsolataim (nem pasi) rosszul sülnek el. Valahogy büntetésnek érzem ezt az állapotot. Mintha lasszóval kéne fogni az embereket. Kislányom miatt is aggódok, hogy ezt az életet kell élnie.
2014. jan. 6. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!