Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tudhatom meg itthoni...

Hogyan tudhatom meg itthoni egyszerű módszerekkel, hogy ki voltam előző életemben?

Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 23:17
1 2 3 4
 31/34 Nagyak válasza:
0%

A "Nagyvak" megszólítást elgépelésnek tekintem, nem kekeckedésnek, de sokat (még többet) elárul rólad, ha nem volt véletlen. Én sem "Leia"-zlak...

Én pedig mérnök vagyok, és bár szélsőségesen liberálisnak vallom magam, józan megfontolásból én soha semmilyen természettudományos diplomát nem adnék senkinek, aki istenhívő, spiritiszta, vagy bármilyen hasonló ökörségben hisz. Ez olyasmi, mint a jogban az úgynevezett összeférhetetlenség.

2014. jan. 8. 09:56
 32/34 Laylah ***** válasza:
Bocsánat az elgépelésért. Egyébként nem tartom magam sem istenhívőnek, sem spiritisztának, egyszerűen csak élek olyan dolgokkal, amikkel az "átlag" ember nem. :)
2014. jan. 8. 12:11
 33/34 Lupus ***** válasza:

Kedves Nagyak!

A tudomány még ma sem tud minden kérdésre választ adni, vagy csak ellentmondásosat. Mig a vallás ugyenerre már évezredek óta képes. És valóban a vallásban is előfordul ellentmondás, de az a tudománnyal ellentétben nem állítja, h a világban nincs ellentmondás, sőt...

És igen, azt gondolom, h egy világszemléletnek, csak önmaga lehet a mércéje, mert egy másik nem láthatja át azt.

Kedves Laylah!

Na ez sokkolt! Csak nem minden edigi életedben hóhér voltál? :D

A karma azért működik, de - szerintem - a gyilkosság az ő szemében nem olyan nagy bűn, talán neki teljesítettél szolgálatot. :)

2014. jan. 25. 11:41
 34/34 anonim ***** válasza:
Kissé régi bejegyzés..de azért kedves kérdező, hátha olvasgatod még. Okkal nem emlékszünk, ha van előző életünk egyáltalán. Van ismerősöm aki búcsúzott valakiktől, mielőtt megszületett, legalábbis állítja. Születéskor ér egy sokk, ami miatt nem emlékezünk a születésünk körüli időkre, illetve, mivel az elme rengeteg dolgot vesz fel, ezért sok mindent elfelejtünk. Nem érdemes kotorni a dolgok közt szerintem, vegyük alapul, hogy ez itt van, van előző élet,ha jól belegondolsz, egy új test, új agy, ha nincs még olyan képinformáció, amelyet feldolgozott volna, tehát nincs emlék. Lényegében "testtel" nem lehet emlékezni. Érzelmeket kiváltani annál inkább. Szerintem inkább gondolj bele, hogy melyik az a kor amelyikben szépséget látsz, vagy vonz, csodálod. Inkább érzelmi kifejeződésekben keresd. Ha emlékeznél is, lehet nagy fájdalom van ott. A múltat jobb, ha nem piszkálod, a jövőt pedig ne akard azonnal megtudni, mert amíg el nem jön egy pillanat, addig szenvedsz, mert tudod, hogy mi fog történni és fogalmad sincs, hogy hogyan állítsd meg. Lehetséges, ha meghalunk, akkor a lélek újra "emlékezik" mindenre, ha újból megszületünk, utána csak az érzelmek alapján tudhatjuk szerintem, hogy mit tapasztaltunk meg.
2016. máj. 16. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!