Hogyan tudhatom meg itthoni egyszerű módszerekkel, hogy ki voltam előző életemben?
A "Nagyvak" megszólítást elgépelésnek tekintem, nem kekeckedésnek, de sokat (még többet) elárul rólad, ha nem volt véletlen. Én sem "Leia"-zlak...
Én pedig mérnök vagyok, és bár szélsőségesen liberálisnak vallom magam, józan megfontolásból én soha semmilyen természettudományos diplomát nem adnék senkinek, aki istenhívő, spiritiszta, vagy bármilyen hasonló ökörségben hisz. Ez olyasmi, mint a jogban az úgynevezett összeférhetetlenség.
Kedves Nagyak!
A tudomány még ma sem tud minden kérdésre választ adni, vagy csak ellentmondásosat. Mig a vallás ugyenerre már évezredek óta képes. És valóban a vallásban is előfordul ellentmondás, de az a tudománnyal ellentétben nem állítja, h a világban nincs ellentmondás, sőt...
És igen, azt gondolom, h egy világszemléletnek, csak önmaga lehet a mércéje, mert egy másik nem láthatja át azt.
Kedves Laylah!
Na ez sokkolt! Csak nem minden edigi életedben hóhér voltál? :D
A karma azért működik, de - szerintem - a gyilkosság az ő szemében nem olyan nagy bűn, talán neki teljesítettél szolgálatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!