Hogyan tudhatom meg itthoni egyszerű módszerekkel, hogy ki voltam előző életemben?
A mai életed utalhat a múltadra. Egy olyan életpályád van, olyan életutat jársz be, amely előző életeid hibáit korrigálja, hogy a z alapvető, fő célhoz eljusson a lelked. Ez a feltétlen szeretet, melyhez önmagadat mint az egész részeként, és a részek egészeként el kell juttasson.
Az ember direkt módon nem emlékszik előző halálainak körülményeire. Az ember agyába az előző életek tapasztalatai, sorsa, végzete a születésekor "betöltődik", de a sokkhatások, egyes közvetlen (múltbéli) lelki terhek számára (tudatosan) elviselhetetlenek lennének, ezért a tudat mélyén blokkolva (kódolva) vannak, de hatásaik (pl. tulajdonságainkban) bizonyos mértékben átszűrődnek jellemünkön, gondolatainkon, cselekedeteinken át. Néha közvetlenebb (direktebb) utalások is "átjöhetnek", álmok formájában. Ezeket nem mindig értjük közvetlenül, de tudatalattinkba beépülve adott esetben aktivizálódva segít a cél elérésének érdekében.
Hát nézd!
Én az ilyen ezoterikus hülyeségekben nem hiszek.
Javaslom maradj szkeptikus és fogadj mindent kétkedéssel, semmint hogy vakon elhiggy mindent. Szeretném hinni hogy létezik ilyen de ha igen akkor kétlem hogy ezt így megmondhatjuk hogy ezelőtt mi volt... Főleg mióta kiderült hogy én állítólag órásmester voltam Latinamerikában valamikor a XV. században (szerintem akkor ott nem igazán volt karóra de még fali sem nemhogy órásmester. a maják boldogok lehettek anélkül is :D )Nem vicc nagymamám megézte valami retard honlapon.
És akkor az álmok...
KÖNYÖRGÖM SRÁCOK EZ A 21. SZÁZAD!
El kellett volna már felejtenünk azt az időt mikor mindent a mindenhatóra vagy természetfeletti dolgokra vezetünk vissza!
Ismerjük a mikro és a makrokozmoszt és ilyenekről vitázunk hogy az álmok. Lehet hogy elveszem az életkedvetek de szerintem a lélek egy bonyolult idegpálya hálózat melyek minden embernél eltérő. Higgyen mindenki abban amiben szeretne de az álmok szerintem evolúciós rendszerhibák melyek a hírtelen hatalmasra nőtt agyunk idéz elő. az információ feldolgozás hatékonyabb része mely álmunkban folyik annak az álom formájában manifesztálódott mellékterméke.
Ebben is rengeteg igazság van amit te írsz.
De én olvastam 1 Márai Sándor könyvet Füves könyv volt a címe és megemlítette benne azt, hogy a csillagokban higgyünk, mert elvileg, végül is alattuk születtünk, erősebbek, hatalmasabbak nálunk, kihatnak a kozmoszra és befolyásolják az univerzum dolgait is.
De te mit mondasz erre, szerinted ez hülyeség?
Én hiszek vagyis nem hiszek, inkább csak elgondolkodtat az, hogy 1 bolygó ami alatt születünk amikor megszületünk annak a bolygónak az állása megegyezik a születésünk pillanatával és mintha 1 anyakönyv lenne, csak ez inkább csak egy állás 1 bolygók akkori állása megegyezik a születésünk pillanatával. Mintha 1 időpont jegyződne fel, minden egyes ember, állat születésénél és halálánál. Nem nagyon hiszek istenben, de tudod, egy mély depressziós embernek mint pl én, teljesen mindegy, hogy van-e isten vagy nincs a lényeg, hogy tudjak valakibe kapaszkodni, hogy túléljem a napokat, igaz a mai napig nem hiszem, hogy isten 1 élő vagy esetleg élettelen lény aki csak unalmában megteremtette a világegyetemet, de az hiszem és tudom, hogy ezut a mindenséget csak is 1 felsőbbrendű általunk felfoghatatlan intelligencia teremthette meg, akarva vagy akaratlanul unalmában vagy izgalmában, de tény, hogy felsőbbrendűbb mindannyiunknál, lehet, hogy ez a bizonyos felsőbbrendű intelligencia maga a véletlen vagy a semmi, de elég furcsa, lehet mások Istennek, Buddhának, vagy Allahnak hívják, de tény.....hogy valaki vagy valami valaminek a hatására hozta létre ezt az egészet.
vagy ez hülyeség?
Kedves Kérdező!
Megkérdezhetem, hogy - még ha tegyük fel, létezne is ilyen lehetőség, hogy "itthon, egyszerű módszerekkel" bepillantást nyerhetnél az előző életeid valamelyikébe (ami másnak regressziós hipnózissal, ** utaztatással, vagy külső segítség nélkül esetleg több év gyakorlás után, spontán módon, mély meditatív állapotban sikerül) - mi lenne ezzel a célod? Milyen eredményt remélnél tőle?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!