Hogyan tudhatom meg itthoni egyszerű módszerekkel, hogy ki voltam előző életemben?
fény derülne arra, hogy miért vagyok ilyen.
vajon azért szenvedek mert az előző életemben 1 tömeggyilkos voltam vagy azért mert kitolt velem az élet.
előző élet meditációval:
www.youtube.com/watch?v=blaNkhylfbA
Kérdezőnek: Biztos, hogy sok szenvedést sóz rád az élet? Mielőtt nagyon elkeserednél, próbáld meg a környezetedből néhány ember sorsába beleképzelni magad. Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akik cserélnének veled. A látszat néha csal! Sokan vannak, akik úgy viszik a maguk nagy-nagy keresztjét, hogy a körülményeiről másoknak fogalmuk sincs. Mindenkinek a maga baja tűnik e legnagyobbnak, pedig az igen sokszor eltörpülne mások gondjai mellett.
Próbáld meg az életben a szépet meglátni, nagyon sok van belőle!!!
FEL A FEJJEL!
Boldog(abb)Új Évet kívánok!
Édes jó istenem, mennyi agyatlan, tanulatlan, egyszerű ember van itt... Nem fikázni jöttem, de ezt látva elkeserítő, hogy ennyi ésszel szavazati jogotok van!
Vegyél már a kezedbe egy fizika, egy kémia, egy biológia (és egy csillagászati) útmutatót kezdőknek, és kezdd el értelmezni! (Ha van mivel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!