Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan lehet megtudni, mi az...

Honnan lehet megtudni, mi az életem célja?

Figyelt kérdés
Azaz sorsom vagy ilyesmi, karmám vagy mi.
2013. dec. 5. 19:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ne keresd az élet értelmét, hanem töltsd meg értelemmel azt!
2013. dec. 22. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:
De milyen értelemmel. Ezt megtalálni is lehet az élet célja.
2013. dec. 22. 17:51
 13/14 anonim válasza:

Törekedj arra, hogy jó ember légy és ne azt nézd, hogy neked ebből milyen hasznod származik. Persze minden ember esendő és sokszor hibázunk, de nem is ez a lényeg. Én úgy vélem, hogy az élet egy nagy próbatétel, vagy kiálljuk vagy nem. Szerintem az ember nem azért van a Földön, hogy élvezkedjen és kimondottan boldog legyen. Itt van három idézet, ami elgondolkodtató.

,,Mert az égi útnak elve:

kúszva, vérzőn, énekelve,

portól, sártól piszkosan

menni mindig, biztosan…" /Dsida Jenő/

,,Ha nagy csapás, lelki fájdalom ér, mindenekelőtt gondolj arra, hogy ez természetes, mert ember vagy. Mit is képzeltél? Ember vagy, tehát kedveseid meghalnak, barátaid elhagynak, s minden, amit gyűjtöttél és szerettél, elrepül, mint a por a szélviharban. Ez nem csodálatos, hanem a természet rendje szerint való, ez az egyszerű és természetes. Inkább az a csodálnivaló, hogy nem érnek mindennap nagy csapások. Ember vagy, tehát szenvedned kell; s szenvedésed nem tart örökké, mert ember vagy." /Márai Sándor/

,,Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás." /Márai Sándor/

U.I.: Egyébként nem szoktam ebbe a kategóriába járni és írni, lehet most sem kellett volna.

2013. dec. 22. 19:05
 14/14 anonim válasza:
Sokan mondják, hogy neked kel rájönnöd, valaki szerint meg csak a halálos ágyadon derül ki, hogy megtaláltad-e. Állítólag ha akkor és ott megkérdezik, hogy ha újra élhetnél, ugyanígy élnél-e, és a válasz igen, akkor megtaláltad.
2013. dec. 22. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!