Szerintetek az lehetséges, hogy a nagymamám vagyok?
Milyen remek, hogy az ezotéria rovatba csak olyanok vannak, akiknek közük sincs ehhez az egészhez.
Ez egy szimpla kérdés a kérdezőtől, és ahelyett hogy elmebetegnek tituláljátok, talán értelmesebben is meg lehetne közelíteni a kérdést.
Én hiszek a reinkarnációban, és hiszek abban, hogy minden életünkben ugyanazokkal az emberekkel találkozunk, csak más kapcsolatba kerülünk. Más feladatokat kell megoldani a segítségükkel.
Tehát ha a reinkarnációt igaznak gondolja a kérdező, mert az eddigi válaszolók a válaszokból adódóan egyértelműen nem gondolják úgy, akkor akár az is lehet, hogy az ő születése előtt meghalt nagymamájának a lelke, benne nyert új életet.
Az én fiam az én dédapám kiköpött mása. Még sose gondolkodtam azon, hogy így jött volna vissza, de miért is ne lehetne.
Kérdező, miből gondolod, hogy ha egy lélek új testbe száll, akkor külsőre is hasonlítani fog az előzőre?
A másik, hogy ha jól értem, te 10 évvel a nagymamád halála után születtél.
A nagymamádra azért hasonlítasz, mert rokonok vagytok.
Rólam is mindenki azt mondja, hogy tisztára olyan vagyok, mint a nagyapám.
De szerintem nyugodj meg kicsit és tanulj meg írni.
Szia! Én hiszek a reinkarnációban, de ez egy kicsit bonyolultabb dolog annál, mint ahogy Te képzeled. Persze lehetséges, hogy előzőleg a saját nagymamád életét élted, de ez az élet más feladatokat tartogat számodra, melyeket itt és most kell megoldanod. Nem a nagymamád életét éled újra, hanem a sajátodat.
Ha érdekel a téma, olvass a karmáról, mely igen leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a lelkeknek életről életre fejlődni kell, míg képesek lesznek a kiszabott feladatokat tökéletesen végrehajtani. Tehát, ha valaha Te a nagymamád voltál (vagy bárki rokon) akkor jól vagy rosszul végigéltél már egy (amúgy sok) életet, de maradt számodra tanulni való, (ne iskolára gondolj, hanem emberi kapcsolatokra és dolgokra) amit csak ebben a családban tudsz befejezni.
A reinkarnáció egyik fontos szabálya, hogy ne a múlttal foglalkozz, és ne a jövőben élj, hanem most oldd meg a problémáidat!
A hasonlóság valóban genetika.
Sok sikert ehhez az élethez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!