Az lehetséges hogy anyi kiló vagyok, mint nagymamám?
Az erősítés és izmosodás nem a mértéktelen zabálástól következik be..
Ahogy látom egyszerűen az alapismereteid sincsenek meg.
Kardió heti 1-2 alkalommal kell, maximum fél órát.
Nem tudom mit csinálsz mozgásnak, amitől izmosodást vársz. De én rendes kajával várok fél év alatt 2,5 kg színtiszta izmot, ami jó eredmény lenne.
Alapvetően egy tömegnövelő étrend kéne, amivel hetente 0,3 kg lenne a normális súlygyarapodás, főleg nőként. Mert így is kalóri pluszban leszel.
Ebbe csak RITKÁN fér bele az édesség. Az izomnövekedést nem gátolja, de zsírosodni jobban fogsz.
Szóval igen, ha így folytatod, el fogsz hízni. Sőt valószínűleg már most is el vagy egy mértékig.
Lehetséges? -> mérleg.
Narancsbőrös vagy, nyilván kicsit hájas is..
mert nem értesz a táplálkozáshoz. Az embereknek alapjában véve ezeket szabadna enniük: húsok, zöldségek, gyümölcsök, hal, tojás, olajos magvak, gombák, ... !
Cukor, gabona, tej.. adalékanyagok bizonyos típusai csak hormonzavarokat, gyulladásokat okoznak, elhízást, narancsbőrt (ami csak egy kísérő jelenség egyébként).
Meg kell tanulni enni, meg kell szokni, hogy tápláló ételeket egyen az ember :)
Pedig ahhoz le kell mondani a cukker alapú édességekről, kenyérről, tésztáról :)
De vannak cukormentes édességek is, lisztmentes péksütik, illetve a kenyérnél sokkal több tápanyagot, energiát adó igazi ételek, amikkel szép karcsú testet lehet megőrizni, egészséges izomzattal, betegségek nélkül, éhezés nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!