Letezik az igazi, a lelkitars?
Figyelt kérdés
Eleg nehez errol irni, abban is biztos vagyok, h paran bolondnak fognak tartani. De az tortent, h munka miatt talalkoztam egy ferfival. Az elso pillanattol kezdve szimpatikus volt (nem kulsoleg tetszett) es ugy erztem, mintha ismernem. Szinte felszavakbol megertettuk egymast, ugy elrepult 2 ora, h eszre sem vettuk. Meg is kerdezte, h ismerjuk-e egymast regrol, iskolabol v valahonnan. (egyebkent biztosan nem, nem is egy varosbol valok vagyunk) Ebbol gondoltam, h o is hasonloan erez, mint en. Azota nem hagy nyugodni a dolog, borzasztoan vonz ez a ferfi, valami tobbrol van szo, mint testi vagy meg sem tudom fogalmazni mit erzek. Meg nem ereztem ilyet, meg vagyok ijedve, felek, h valami olyasmibe lovalom bele magam, amivel nagyon csunyan poruljarhatok. Valaki seitsen ilyenkor mi a teendo?2013. nov. 27. 18:05
11/16 anonim válasza:
annácska te mire gondolsz...én boldog vagyok!
de viszont ismeretségi körömben sok csalódott nő van, akit átvertek, na erre írtam, amit!
már mindjárt kombinál...női logika, mi? :)
12/16 anonim válasza:
Nem nagyon. De ha igen, akkor ritka mint apácazárdában a fitymacsattogás!
13/16 anonim válasza:
csodálkozom, h itt ismeretlenül is, mennyi ember ismer:)
14/16 anonim válasza:
Ebben a világban nincs ilyen. Ahhoz túl mélyre süllyedtek az emberek.
24 L
16/16 anonim válasza:
A szüleim 44 évesek. 16 évesen találkoztak, 21 évesen házasodtak. Azóta csak egyszer veszekedtek, habár vannak kisebb összezördüléseik, két perc múlva már ismét békések. Én róluk veszek példát, mert szerintem létezik az igaz szerelem. :) Szerintem már nincs sok esély arra, hogy szétmenjenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!