Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Letezik az igazi, a lelkitars?

Letezik az igazi, a lelkitars?

Figyelt kérdés
Eleg nehez errol irni, abban is biztos vagyok, h paran bolondnak fognak tartani. De az tortent, h munka miatt talalkoztam egy ferfival. Az elso pillanattol kezdve szimpatikus volt (nem kulsoleg tetszett) es ugy erztem, mintha ismernem. Szinte felszavakbol megertettuk egymast, ugy elrepult 2 ora, h eszre sem vettuk. Meg is kerdezte, h ismerjuk-e egymast regrol, iskolabol v valahonnan. (egyebkent biztosan nem, nem is egy varosbol valok vagyunk) Ebbol gondoltam, h o is hasonloan erez, mint en. Azota nem hagy nyugodni a dolog, borzasztoan vonz ez a ferfi, valami tobbrol van szo, mint testi vagy meg sem tudom fogalmazni mit erzek. Meg nem ereztem ilyet, meg vagyok ijedve, felek, h valami olyasmibe lovalom bele magam, amivel nagyon csunyan poruljarhatok. Valaki seitsen ilyenkor mi a teendo?
2013. nov. 27. 18:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
5%

holivudi meseeposzokban igen!

a valóságban nem!

de gondolom még fiatal vagy, később rájössz majd,a sokadik átvert pasi után, h a mesékben csak a gyerekek hisznek.

2013. nov. 27. 18:07
 2/16 anonim válasza:
1., szomorú hogy te így érzed. Szerintem létezik, de nagyon ritka.
2013. nov. 27. 18:16
 3/16 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszt #1! remelem nem fog tobb csalodas erni teged, kivanom, h tanuld meg feldolgozni a negatv elmenyeket es ne talalkozz tobb olyan ferfival, aki atver es kihasznal teged. mert tobbet erdemelsz! nyerd vissza a hitedet a boldogsagba es a eletbe!

minden jot, egy 27 eves no

2013. nov. 27. 18:16
 4/16 anonim válasza:

Olyan, hogy kimondottan nagy Ő, az igazi, olyan nem létezik. Találkozol 1-2 olyan emberrel, akiből lehetne, ahogy múlik feletted az idő.

Engedd, sodorjon az ár s kikötsz valahol, vele vagy nélküle. A boldogsághoz kell a csalódás. Anélkül nem lehet az ember boldog...

Azért is kell, hogy erősebb légy.

Tehát, csak engedd, hogy a dolgok alakuljanak.

2013. nov. 27. 18:21
 5/16 A kérdező kommentje:
Koszonom :) mindenkeppen hagyom!
2013. nov. 27. 18:23
 6/16 anonim válasza:
Azér'ám.
2013. nov. 27. 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
#1 te nagyon elkeseredett és sokat csalódott ember lehetsz.. sajnálom.. nem úgy van, ahogy gondolod.
2013. nov. 27. 18:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Amit itt leírtál én már nem egyszer éreztem, valószínűleg vannak olyan emberek, akikkel alapból egy hullámhosszon vagyunk. Hogy ennek van-e valami misztikus jelentése, vagy egyszerűen csak szimpátiáról van szó első látásra, nem tudhatom, de szerintem lényegtelen is.

Azt javaslom, ismerkedjetek meg jobban ezzel a férfival, egyelőre ne lovald bele magad semmibe, aztán majd meglátod, hogy alakul és hogy ő is hasonlóképpen érez-e.

2013. nov. 27. 18:29
 9/16 anonim ***** válasza:

1# Így most már érthető milyen ember van a folyamatosan személyeskedő hozzászólásaid mögött . A 7# jól leírta .

Amúgy igen van ilyen, sőt szerelem első látásra is létezik, de az ember életében maximum ha egy ilyen van, nagyon meg kell becsülni ezeket . Szerintem próbáld meg, mert azzal sokkal többet veszíthetsz, ha kiderül, hogy igazad van, de te elszalasztottad .

2013. nov. 27. 19:16
 10/16 anonim válasza:
igenis van lelkitárs! akivel sok mindenben egyet értesz. aki mindig meghallgat , mindig ott van neked,nem hagy cserben, elfogad a múltaddal, hibáiddal együtt, és csak te létezel neki. ha baj van akkor méginkább melletted van és számithatsz rá mint barátra, mint szerelmedre. :) én megtaláltam az lyet :)
2013. nov. 27. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!