Letezik az igazi, a lelkitars?
holivudi meseeposzokban igen!
a valóságban nem!
de gondolom még fiatal vagy, később rájössz majd,a sokadik átvert pasi után, h a mesékben csak a gyerekek hisznek.
koszonom a valaszt #1! remelem nem fog tobb csalodas erni teged, kivanom, h tanuld meg feldolgozni a negatv elmenyeket es ne talalkozz tobb olyan ferfival, aki atver es kihasznal teged. mert tobbet erdemelsz! nyerd vissza a hitedet a boldogsagba es a eletbe!
minden jot, egy 27 eves no
Olyan, hogy kimondottan nagy Ő, az igazi, olyan nem létezik. Találkozol 1-2 olyan emberrel, akiből lehetne, ahogy múlik feletted az idő.
Engedd, sodorjon az ár s kikötsz valahol, vele vagy nélküle. A boldogsághoz kell a csalódás. Anélkül nem lehet az ember boldog...
Azért is kell, hogy erősebb légy.
Tehát, csak engedd, hogy a dolgok alakuljanak.
Amit itt leírtál én már nem egyszer éreztem, valószínűleg vannak olyan emberek, akikkel alapból egy hullámhosszon vagyunk. Hogy ennek van-e valami misztikus jelentése, vagy egyszerűen csak szimpátiáról van szó első látásra, nem tudhatom, de szerintem lényegtelen is.
Azt javaslom, ismerkedjetek meg jobban ezzel a férfival, egyelőre ne lovald bele magad semmibe, aztán majd meglátod, hogy alakul és hogy ő is hasonlóképpen érez-e.
1# Így most már érthető milyen ember van a folyamatosan személyeskedő hozzászólásaid mögött . A 7# jól leírta .
Amúgy igen van ilyen, sőt szerelem első látásra is létezik, de az ember életében maximum ha egy ilyen van, nagyon meg kell becsülni ezeket . Szerintem próbáld meg, mert azzal sokkal többet veszíthetsz, ha kiderül, hogy igazad van, de te elszalasztottad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!