Mi a karma, a Jin Jang ( jól írtam? ), az öntudat? Ha nagyon igyekszem, akkor tudok a jövőbe látni? Bunkó válaszokat kérem mellőzzétek.
karma: sötét oldalunk egy szeletének téridőben történő megvalósulása.
Jing és a jang: ez nekem homályos, kétféle energia amiből állítólag vagyunk.
Tudat: amit akkor tapasztalhatsz meg ha a jelenben vagy itt és most. Minél többet vagy benne annál mélyebben éled át a tudatodat.
karma...az életfeladatod, amit születésed előtt választottál magadnak.
jing jang...az örök kettősség, jó és rossz harca az emberben, az h melyik dominál, annak fügvénye, h épp a kamrád teljesítésében milyen fokon állsz.
öntudat, ...az egó és a tudat azon része, amikor felismeri a szenvedő részt önmagában, sorsa alá rendeli, és így kívülről is szemlélheti önmagát.
A karma az olyan adósság féle,amit jóvá kell tenni,le kell dolgozni.
De Mennyei Atyánk kegyelemből el is engedi,ha felismertük a bűnt a helytelenséget,és megbántuk azt,és bűnbocsánatot kérünk.
És a továbbiakban kérjük a vezetést Jézus Krisztus által,mert Ő a karma Ura.
Azért írva van a Szent-írásban,hogy bármit kértek az Atyától azt az ÉN nevemben kérjétek.
3as vagyok
h épp a kamrád= h épp a karmád
csak a sietség mindig:)
amúgy választottál te, de mivel pont az az életfeladatod h a karmádat megéld, tapasztalj és tanulj, semmi értelme nem lenne ha emlékeznél az előző életedre, mert így nem tanulnál semmit sem az életből.
nem jing és jang
hanem jin és jang
hű most aztán megfogtad az isten lábát!
Egy elíráson lovagolsz?...
Ha a karmáról akarsz tudni, menj el a Gyémánt út buddhista központba, Budapesten a Huszár utcában van, ott mindig rengetegen vannak és mindig van olyan "ügyeletes", aki az új emberek kérdéseire válaszol.
Jin-jang témában nem biztos, hogy ők a megfelelőek, ugyanis az inkább a hagyományos kínai bölcselethez tartozik. Talán azt a barátomat tudom ajánlani, aki ezt a honlapot tulajdonolja: [link]
7-es vagyok
8-as
te egy balfax vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!