4 bizonyíték, hogy a lélekvándorlás létezik! Most már hiszel ebbe?
ha lelkünk legmélyére nézünk, valami mégis azt súgja, muszáj, hogy legyen valami a halál után (helyett). Muszáj, hogy folytatódjon, ne érjen véget, kezdődjön újra, még ha pocsék is volt az egész, és soha nem vehettük meg magunknak azt a helyes kis tévés, jacuzzis fürdőkádat, se a tűzpiros, nyitott Mercit. Hiszen a végességet felfogni az ember számára épp oly lehetetlen, mint a végtelent. Miklósi István természetgyógyász, ezoterikus gondolkodó így ír a reinkarnációról: "Az összes világvallás tartalmazza a reinkarnáció tanát. A hinduizmus és buddhizmus nyíltan, a másik három világvallás pedig burkoltan, a misztikus iskoláiban, tehát a judaizmus a Kabbalában, az iszlám a szufizmusban. A kereszténységen belül talán a Templomos Lovagrend volt a legismertebb titkos társaság, mely magáénak vallotta az újjászületések tanát. A keresztény egyház a második konstantinápolyi zsinaton 553-ban hozott rendelettel dekanonizálta a reinkarnációra vonatkozó részeket, de a Biblia szakértői mind az Ó-, mind az Újszövetségben találnak erre vonatkozó utalásokat, összesen mintegy két tucatnyit. A legismertebb közülük, amikor Jézus Keresztelő Szent Jánost Illés prófétával azonosítja. Felmerülhet a kérdés, hogyan lehetséges, hogy ebben a témában ennyire nagy az egyetértés a világvallások között, még ha az ötből három nem is akarja a széles tömegek "orrára kötni" a dolgot?"
Mindenkinek tisztelni illik a hitét.
----
Ha a lélekvándorlásban hisz, ezt pl. nekem miért kellene megcáfolni?
Semmi nem ok arra, hogy ez fontos legyen részemre.
Mert az akaratom szeretném ráerőltetni másra?
Pont ezt nem akarom.
Higgyen amiben akar mindenki.
Én is hiszek abban amit tapasztaltam.
Nem egyedül szeretnék világfelvilágosítási versenyben részt venni.
Egy fecske nem csinál nyarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!