Lehetséges, hogy az előző életem a 70-es 80-as években éltem?
-Hát igen ezzel eggyet értek ott meg volt zene itt meg semmi zene sincs és ,amit most zenének neveznek pl: Jb vagy az 1D azok inkább a bagzo macskákra emlékeztetnek engem.Mit történt? :/
-én 97-es vagyok ,de amiota az eszemet tudom azota rajongot a 70-80-as évekért vagyis kb. 1-2-éves korom ota imádom 70-80-éveket még vissza emlékezem mindíg ,azokat a zenéneket halgattam már ,akkor is Nirvana,Guns N Roses,Sex Pistols stb..
Nem hinném, hogy ha te 97-es vagy, akkor élhettél a 70-80-as években is.Túl gyors lett volna az újjászületés, nem gondolod?
Én 74-es vagyok és tetszik a60-as évek zenéje, stílusa.De nem gondolom, hogy előző élet miatt..
Nincs semmi különös abban, hogy tetszenek neked a régebbi zenék.Valóban jobbak voltak.Nem ilyen 2 hét alatt felejthetőek, mint amik most mennek.És valóban, a 80-as években valahogy más volt a hangulat.Vidámabb,izgalmasabb. Persze lehet, hogy az akkori jó hangulatú zenék is tehetnek erről.
Köszönö 5 válaszoló végre egy normális válasz ,ami a kérdésemre válaszol :) azaz igazság hpgy nem csak így a hangulata miatt és a zenéi miatt fogott meg egy részt ,amiatt is ,de az a stílus és mindíg úgy érzem mintha honvágyam lenne a 70-80-as évek miatt mintha vissza szeretnék menni oda mintha magyarban élnék és el költöznék egy teljessen új helyre ,ahol más a stílus zene az élet mod mint MO-n és folyton honvágyam lenne vissza szeretnék jutni Mo-ra de nem lehetne és e miatt benned valami zűr üresség lenne bennem és azzal szeretném kitöltenni ezt ,hogy Mo-zenéket halgatok,képeket nézek Mo-rol stb..de valahogy mégsem ugyan az de nyugotabb vagyok mert így lélekben otthon érzem magam és mikorazokat a zenéket vagy filmeket nézek mik abban az időben készültek úgy érzem ,hogy otthon vagyok olyan mintha az lenne az én időm..
- igaz ,amit mondtál ,de lehet ,hogy lehetséges ,hogy pl: rövid életem volt..
-néha szoktam álmodni olyat is ,hogy a 70-80-as évekbe éllek valami alakokkal logok jokat bulizunk stb..
Azt hogy érted, hogy a 70-es 80-as években éltél? Hány éves lehettél szerinted az említett évtizedekben?
Mert a Nirvana az igencsak 90'-es évek, annak ellenére, hogy az első albumuk 89'-ben jelent meg.
Mellesleg, gonodoltam elmondom, hogy ez az egész fszság, nem hiszek a reinkarnációban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!