Szerinted létezik a Karma?
a barátnőmmel nagyon bunkó voltam, kiközösítettem, aztán rá egy évre én voltam az áldozat, mindenki megutált.
de megváltoztam, akkor fájt, de megérdemeltem és kész!
hiszem azt, ha valamit adsz, azt valamilyen formában visszakapod, legyen az jó vagy rossz.
Általában nem tudjuk a normál életben megtapasztalni a karmát, mrt rendszerint nem ugyanabban az életben érvényesül, mint amelyikben "begyüjtöttük". Persze lehet néha ugyanabban is.
Lehet, hogy sokan nem hisznek ebben. Nem baj. Eőbb vagy utóbb megtudják.
XD
hhú de nagy hívők, ne aggódjatok, ilyen nem létezik :)
mindenki a saját sorsáról dönt, és a döntéseid is a sajátjaid.
hány pedofil, gyilkos van szabadlábon, akiről nem is tudnak és élik a boldog életüket :D
#16, #17
Őszintén sajnálom, hogy ezt kaptad az élettől.
Szerintem nem létezik a karma. Én is annyi rosszat éltem át egészen pici koromtól kezdve, hogy az hihetetlen. Még csak 30 éves vagyok és én már annyi rossz dolgon mentem keresztül, hogy amikor valakiknek mesélek erről, akkor nagyon szoktak csodálkozni, hogy élhettem meg ilyen sok gonoszságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!