Lehetséges, hogy reinkarnálódtam?
Szerintetek lehetséges az, hogy előző életemben vki olyan ember felesége voltam, akinek több felesége volt? Néha mintha lennének ilyen emlékeim, és ha valaki erről beszél, úgy érzem mintha felkavaró emlékek jutnának az eszembe, és elpirulok meg zavarban vok. Többször álmodtam már egy férfiről, akinek fekete szakálla volt és kék szeme. Mindig ezzel kapcsolatban.
Szerintetek?
Abban az értelemben aláírom hogy van reinkarnáció, hogy a halál utáni testet - amely ugye bomlásnak indul - felzabálják mindenféle kukacok, lárvák, baktériumok, rovarok. Ezeknek a testében tovább élve valóban egy második élet részeivé válnak a minket korábban alkotó atomok, molekulák.
Ily módon viszont igazat kell adnom azoknak a törzseknek, amelyek megették legfőbb ellenségeiket, hogy azok ereje, okossága, rátermettsége bennük éljen tovább. Ez egy marha logikus következtetés volt tőlük a maguk szintjén. Igaz, amit elfogyasztottak, annak egy jó része 24 órán belül kiürült, kisebb része viszont valóban beépült a szervezetükbe. Ha pedig a testi erő növekedését közvetve a rátermettség növekedésének vesszük, akkor még többé-kevésbé mondható is, hogy igazuk volt.
Nem érett meg az emberiség arra,hogy megtudja az igazat ebben a kérdésben.(Persze sok másban sem)
Véleményem szerin a dolgok elenyésző részét érzékeljük,így esélytelen az igazság feltárása amit nem is megérteni hanem érezni kell ott legbelül.
Ott ahol csak te vagy....(nem a hang a fejedben akit egonak hívnak)
Manipulatív módon hazudnak belekeverve az igazságot..ezt gondolom a vallásokról.DE mielőtt belemennénk bármibe én senkit sem akarok meggyőzni semmiről,és a végetekig tiszteletben tartom mindenki akaratát.És ami a legfontosabb:EGY SZAVAMAT SE HIGGYÉTEK
Az első válaszadó voltam,ölellek titeket Sziasztok.
Miután az ember sohasem hal meg biológiai értelemben. Ugyanis az élet kialakulása óta folyamatos élő lánc végén fityegsz, minden ősöd egy biokamrába beadott két kölcsönsejtből alakult ki, te magad is.
Azt meg nem vizsgálja senki, hogy a terhesség során a palánta fejlődő agytekervényei mit vesznek át az anya agyából. Arról nem is beszélve, hogy abból felnőttebb korban ki mennyit tud kiolvasni, hasznosítani. Ha ezt a folyamatot elfogadnánk, akkor lehet kulcsunk a múlthoz és akár reinkarnációnak is nevezhetjük. Üdv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!