Igaz út, igaz cél?
baldwin13 nagyon meglepett amit írtál,és valóban hatalmas a "nyáj" ,és minél nyilvánvalóbbá válik számomra,hogy az utam amit láttam,valójában....többet még nem mondhatok,mert még nem jött el az időm!
Jelenések könyve 19. rész
"11. És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, és a ki azon ül vala, hivatik vala Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik.
12. És az ő szemei olyanok, mint a tűzláng; és az ő fején sok korona; az ő neve fel vala írva, a mit senki nem tud, csak ő maga."
Jelenések Könyve 16.rész
"15. (Imé eljövök, mint a tolvaj. Boldog, a ki vigyáz és őrzi az ő ruháit, hogy mezítelenen ne járjon, és meg ne lássák az ő rútságát.)
Ez következik!
A legmegdöbbentőbb számomra aki még íj részletesen még nem olvasta a Bibliát,hogy mindent megértek és értem!
Egy kis segítség:
Jelenések Könyve 16.rész
"14. Mert ördögi lelkek azok, a kik jeleket tesznek; a kik elmennek a földnek és az egész világnak királyaihoz, hogy egybe gyűjtsék azokat a mindenható Isten ama nagy napjának viadalára."
Itt tartunk most ébresztő!
Lásd : Szíria/ Mindenki összevonta csapatait!
Jelenések könyve 18.rész
"4. És hallék más szózatot a mennyből, a mely ezt mondja vala: Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:"
Már a Szíriai lakosok (kivonultak) elmenekültek!
A többit nem árulhatom el,de számomra már nincsenek titkok!
Hamarosan feltörik az első pecsét!
Jó tanács:
Imádkozzatok és akinek haragosa van bocsájtson meg neki!
Legyen meg a Te akaratod gabornagy22.
Azok közé tartozom, akikben már nincs megválaszolatlan kérdés. Ezért remélem, hogy majd sorsunk valahol s valamikor keresztezi egymást.
Ez nem az én akaratom,ennek így kell lennie!
Ha megnézed a hozzászólásodat az 13/13. !
Mindennek oka van és semmi sem történik véletlenül!
Minden el van előre rendelve,és az idő lassan elérkezik!
Boldog aki érti,mert időt nyer bűnei megbocsájtására!
Szia kérdező!
Nem így van,nincs előre elrendelve semmi.
Mert a mostani döntésed,alapján alakul az életed,és mindannyiunké ok-okozat.
Szinte minden pillanatban döntenünk kell valamiben,és a döntésünk következményét elfogadni.
Akkor is,ha azt jónak,avagy rossznak itéljük meg a jelen állapotunkban.
Az a lényeg hogy mennyire tudjuk kiüresíteni magunkat,a magunk elképzeléseitől,akarásától,hogy az Isten eszközeivé tudjunk válni,Jézus Krisztus által.
Ezt azért fontos hangsúlyozni,hogy mindenkor Ő legyen a cselekvő,és én az eszköze.mert Ő a Törvény Úra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!