Honnan tudom, hogy mi a karmám?
Miquel te olyan hülyeségeket tudsz írni...
De mindegy, vannak lassabban tanuló emberek akik csak 10 élet alatt tanulják meg azt amit más 1 alatt.
A karmára "fogni dolgokat nem lehet, sőt ha valaki felelősséget hárít az a karma szerint is rossz.
16: Ha valaki pazar jólétben él az nem jelenti azt hogy előző életében szent volt, sőt szegénységi karmát csak elég kevés ember vállalta. Ha valaki nem tud bőségben élni azért a saját blokkok a felelősek, ha a bőséget nem tudja áramoltatni (pl teremtésenergiái nem működnek) akkor evvel kapcsolatos blokkja van. A többnejűség (vagy többférjűség) megint más dolog. Egy kiegyensúlyozott párkapcsolat amiben a felek hűségesek egymáshoz és összhangban élnek az ált az érettebb lelkekre jellemző de persze ez nem ilyen egyszerű.
Hát ha blokk van,azt a blokkot fel is lehet oldani.De hova forduljon ez a sok szegény aki nem tud bőségben élni,blokkfeloldás végett?
Más gondolat : Akkor ezt a karmát úgy kell elképzelni nagyjából,hogy a megszületett emberek egy iskolába,egy osztályba járnak,s aki 5-re teljesít,az kijárta az élet iskoláját,a többi ismétel.Az életben legalább van egy bizonyítvány,amibe beleírják,hogy miből bukott,a karmaiskolában meg mindenki sunyin hallgat,mert a bukott,még azt sem tudja,hol rontotta el,mert előző tudata törlődik,s amikor újraszületik,már nem ő lesz.Ez egy kegyetlen,buta játék.Én ebben nem hiszek.
Bizony, bizony fel lehet oldani, de mindenkinek más válik be. Persze nem egy alkalom után, hanem ha az ember elkezd foglalkozni a lelkével akkor nagyon fontos a türelem.
Én több száz emberről tudok akik ilyen oldást csináltak és javulás kezdett mutatkozni az anyagi helyzetükben, pl a hitelekkel kapcsolatos dolgok jobb irányba fordultak, jobban észrevették a felmerülő (akár anyagi)lehetőségeket stb.
Egy kicsi de fontos lépés az hogy az ember szívből él, a szívére hallgat, azaz saját magára próbál koncentrálni és nem a belénk nevelt negativitásnak adunk erőt, vagy a fájdalmak által kialakult negativitásnak.
Nincs olyan csodaszer ami mindenkinek beválik, bár a lélekoldás az nagyon hatásos, pl Filotás Mária pár tanítványa foglalkozik evvel, érdemes rákeresni vagy írni neki.
De ezen kívül tényleg minden egyéni, van akinek jobban működnek a fiikai szinten végzett dolgok: reflexológia, bowen terápia, kineziológia (ez már nem fizikai hanem lelki szinten hat, de sok a rossz szakember is szóval olyanhoz érdemes elmenni aki szimpi), hipnoterápia stb. Na evvel kapcsolatban tényleg sok a tévhit, pedig semmi rossz nincs benne, nem rég próbáltam, olyan mintha meditálnál egyet és sokat tud segíteni az is ja de persze fontos hogy jó szakember legyen..
http://www.youtube.com/watch?v=M0mDgGcr7Zo
http://www.youtube.com/watch?v=_Ql7ZSXuWGg
A másik gondolatra: Háát a sunyin hallgatás az nem teljesen jó kifejezés :) Mivel te magad maradsz, te nem a tested vagy elsősorban. Pont az a lényege hogy nem emlékszel, csak megkapod a leckéidet. És ha valaki már tud szívből élni (azaz nem elméből), akkor nem is zavarja az hogy nem emlékszik, mivel az érzések a fontosak. Vegyünk egy példát: a Föld ugye tanulóbolygó is, és mindenféle lélek megfordul itt. Magasan fejlett lelkek is leszületnek, sőt "angyali" minőségben lévő lelkek is, persze itt nem a szárnyas emberekre kell gondolni, pl leszületnek azért hogy teszteljék mennyire tudják kiállni a próbát ilyen testben, azaz mennyire tudnak a fény oldalán maradni még akkor is ha sötétség ilyen erősen csábít mint a mai világban.
Nagyon is megvan az értelme annak hogy nem emlékszel előző életre, sőt ez a lényege. Ha vki azt mondja hogy "én ebben nem hiszek" azt csak az elme mondja, aki mindig tagad és végül is ez a dolga hogy kérdőjelezzen meg dolgokat. De a szívből élő ember lehetőséget és megoldást keres, nem pedig akadályokat vagy tagadást.
Olyan nincs hogy 5-re teljesít valaki, ilyen csak a suliban van. Te magadnak vállalsz fel életfeladatokat születésed előtt. Az agyad nem biztos hogy evvel tisztában van, de a lelked tudja és érzi. A karma az egyfajta lecke. Te is sok dolgot csináltál előző életedben és pl ha a türelmet nem tudja valaki megtanulni (lehet akár gyilkosságba torkolló türelmetlenség vagy csupán manupilációval elért dolog) akkor egyre idegesítőbb embereket fog bevonzani, pont azért hogy végre figyeljen befelé és tanulja. Ez csak egy példa volt ami nem mindenkinél jellemző. Ami viszont nagyon gyakori az a férfiasságot és a nőiességet érő bántalmak felgyülemlése manapság. A két nem szerepe pont ezért van eltorzulva napjainkban, evvel kapcsolatos oldásra elég sok embernek lenne szüksége. És szerencsére egyre több ember foglalkozik a lelkével, jó irányba halad a világ.
Köszönöm,hogy elmagyaráztad a karmát és nem lekicsinylésből írom,hogy úgy hatott rám;nesze semmi,fogd meg jól.
A két linket megnéztem,azt is köszönöm;ezek ebből élnek,a többi ezoterikus megmondóval együtt.Le is iratkoztam erről a témáról,még mindig nem vagyok meggyőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!