Ha nincs bennem empátia és nem tudom hogy mikor voltam udvariatlan, de a szívem mélyén jó vagyok. Hogy tudom megtísztitani a karmám?
Nagyon bemocskoltam, nem számított hogy mennyire megbántottam valakit de attól még elötte nevettem.Sosem udvariasan utasítottam vissza egy lányt és már nagyon nem is akkarnak velem ismerkedni. Régebben tiszta,ápolt és szép voltam de már sok a hegg rajtam. 14/fiú
Kérem segítsetek nagyon sajnálom hogy ilyen barom bunkó voltam!
Kezd apró lépésekkel, figyelmességekkel.
Ha valakinek úgy keresztberaknál, vagy úgy beszólnál neki ne tedd!
Ha komolyan gondolod akkor a múltadat elfogadod, és a jövőre gondolsz, hogy milyen nagyszerű ember leszel! :)
Amúgy minden hegg beforr!
Most döntöd el, hogy milyen életet fogsz élni. 14 éves vagy nemsokára felnőlsz. Voltál, lent és fent. A válaszás a tiéd milyen életet szánsz magadnak?
Remélem azt, hogy tista, ápolt, jó modorú.... :)
De bennem egy betegségnek az enyhébb fajtája miatt nincsenek az alábbiak.
Meg nem csak heggek hanem lyukacsok. :(
Ne törődj vele, légy nyitott az újra, ne légy depressziós.
14 évesen még nagyon fiatal vagy, élj csak bátran és ne bánd meg ha megbántasz valakit, mert a gyerekeknek még nem kell tudniuk semmit, és elengedhetik a dolgokat Isten elött.
Még van 4-5 éved míg gyerek leszel, addig épitsd fel az értékrended, ismerd meg a lányokat, zenéket, addig találj olyan dolgokat amik érdekelnek, addig tudsz fejlődni és utána jön a felnöttkor amely egész végig a kihívásról fog szólni. üdv
21/F
egyetlen szóval nem mondtam, hogy olyan jó ember lennék
amúgy meg nem haragszom, pláne, hogy beteg is vagy.
nem lenne jobb egy orvossal konzultálni? pszichológus?
szerintem ez egy olyan dolog, amiben ne félj segítséget kérni, mert nagyon nehéz egyedül leküzdeni, pláne nem 14 évesen
én azt tanácsolom, ha már mindenképp egyedül akarod megoldani, hogy kezd apránként a változást, tűzz ki magad elé egy célt, pl.: hogy a legközelebbi emberrel megpróbálsz másképp viselkedni (nem baj, ha nem minden megy jól, de ha csak azt megállod, hogy miután megbántottad nem neveted ki, már akkor nyertél )
ha meg nem sikerült, akkor ne keseredj el, hanem próbáld meg a következő emberrel. nekem ezek beválnak :)
sok sikert
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!