Ha nincs bennem empátia és nem tudom hogy mikor voltam udvariatlan, de a szívem mélyén jó vagyok. Hogy tudom megtísztitani a karmám?
Nagyon bemocskoltam, nem számított hogy mennyire megbántottam valakit de attól még elötte nevettem.Sosem udvariasan utasítottam vissza egy lányt és már nagyon nem is akkarnak velem ismerkedni. Régebben tiszta,ápolt és szép voltam de már sok a hegg rajtam. 14/fiú
Kérem segítsetek nagyon sajnálom hogy ilyen barom bunkó voltam!
Ezzel a szindrómával is lehet normális életet élni, csak meg kell tanulnod az érzelmeket máshogy, mechanikusan észrevenni.
Az átlag ember ösztönösen átlátja, hogy egy szituáció, beszélgetés vagy esemény a másik emberben milyen érzelmeket vált ki, le tudja olvasni az arcából, hogy milyen hangulatban van. Neked ezt észből, megfigyelésből kell megoldanod. Gyakorloj, idővel megtanulod.
Ne legyél ilyen szigorú magaddal, mindenkinek vannak boltlásai, és te ráadásul változni akarsz, ami nem vall rossz dolgokra. Legalább lesesik, hogy valami nem oké. Ez már jó kezdet. Kitartás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!