Van olyan tapasztalatotok, hogy úgy gondoljátok, vagy gondoltátok, hogy egy bizonyos híres ember voltatok előző életetekben? Ha van, akkor kiváncsi lennék, hogy mi alapján (érzés, emlék, képesség stb) jutottatok erre a következtetésre.
6.: 4-5 válaszoló vagyok, köszi a dicséretet :D A franciát majdnem eltaláltad, az az egyik közös, amit mindketten utálunk :D
Azt mondták, csak ez az egy ismert személy voltam, de állítólag voltam francia hadvezér (na, abból valaki később elárult +1-2 részletet, ami magyarázza, mi a bajom a franciákkal), illetve, annyit tudok magamtól is, hogy voltam ókori görög, talán filozófus, mert mind az onnan származó matek, mint a filozófia nagy kedvencem. És persze, a csillagászat is ^^
Ha nem te írtál rám üzenetben, akkor ott megírom a választ, a tanácsokat pedig köszönöm. Sajnos, a hipnózisnál egyrészt, bizalmatlan vagyok, másrészt, elég nehezen irányítható. Többen is úgy fogalmaztak, hogy "le vagyok láncolva", bizonyos dolgokat könnyen megteszek, de más dolgokat iszonyatosan nehezen. Eddig egy emberről tudtam, aki befolyásolhatott volna eléggé szerintem ahhoz, hogy hipnotizáljon, de ő egyrészt nem reinkarnációpárti, másrészt, már nem tartjuk a kapcsolatot :)
Igen, nagy valószínűséggel a legutóbbi. Anyit mondanék, hogy sokáig mély meggyőződésem volt, hogy náci tiszt voltam, aki utálta a munkáját és vagy meghalsz, vagy csinálod helyzet volt. Aztán kb. egy éve meditáció közben rákoncentráltam erre. Azt az utasítást adtam agyamnak, hogy mondjon valamit előző életemről. A következő szó ugrott be: Wallenberg. Először fogalmam nem volt, hogy ez mit jelenthet, úgyhogy nem fordítottam rá figyelmet. Másnap beírtam google-ba ezt a szót, 0 találatra számítottam. Erre megkptam Raul Wallenberg wikipédia oldalát, elégé meglepődtem. Elkezdtem olvasgatni az élettörténetét és találtam pár hasonlóságot. Persze ez nem győzött meg. Belinkeltem a wikipédia oldalt egy auralátó barátomnak, aki teljes ledöbbentségét közölte velem, még mielőtt bármit mondhattam volna. Közölte velem, hogy 90%-os aura egyezésünk van. Ezt köbö bizonyításnak vettem.
De tervezem, hogy egyszer elmegyek hipnoterepeutához és kérek tőle egy regressziós hipnózist, hogy biztosra menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!