Olvasd el az Atlantisz angyalai című könyvet és próbáld ki :)))
Fent van a neten
Visszaküldeni az időben (Ez nem olyan jó ám, mert ahova küldenek onnan már nem jöhetsz vissza.), tönkretenni a villanyt, elszívni az áramot, ja és elfújni a gyufát (mondjuk ezt csak a baby angyalok csinálják).
Ha nem pislogsz akkor nem tudnak elkapni. Ha nézed őket akkor csak egyszerű szobrok, nem tudnak mozogni. Szóval figyelj oda a szobrokra!
Ha nem tudnád én most a síró angyalokról írtam, mivel a kérdésben nem írtad, hogy milyen angyalokról akarsz informálódni. De mondjuk írhattam volna Béla őrangyalról is
ők magas rangú szellemi lények, az h mire képesek???
egy ilyen alacsony értelmi szinten lévő teremtmény mint az ember, biztos meg is tudná mondani...mi??
még senki sem látott angyalt, mert annyira szennyezett a gondolkodásunk, és érzéseink,h ezek az Istenhez hű lények, soha nem is kerülnének kapcsolatba az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!