Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen karmikus okai lehetnek,...

Milyen karmikus okai lehetnek, ha nem lehetek együtt a lélektársammal?

Figyelt kérdés
Érzem, tudom, hogy az isteni törvények szerint összetartozunk (össze kellene tartoznunk), de a földi, íratlan szabályok miatt nem lehetünk együtt. Mi lehet ennek a karmikus oka?

2013. szept. 14. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha a kérdésre válaszolnék, akkor nem kérdéseket tennék fel...
2013. szept. 15. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdésedből ítélve te szívesen lennél vele együtt egy kapcsolatban, csak ő nem akar többet barátságnál. Igaz? Ennek sajnos egyszerűbb oka van, nem pedig karma meg meg hasonlók. Nem tetszel neki, ennyi. Attól még lehetsz szép. Csak neki nem jössz be. Fiatal vagy még szerintem nagyon, rájössz idővel, hogy mások is vannak, akikkel így össze tudsz hangolódni és még tetszeni is fogsz nekik. Hagyd ezt a fickót, mert csak belerokkansz lelkileg. Az a legrosszabb, ha vársz rá, mert akkor sem fogsz neki tetszeni és számodra viszont egyre rosszabb lesz. Én még a barátságot is megszakítanám, mert jobb úgy. Én egy nővel voltam így, nem akart engem, arra hivatkozott, hogy nem akarja a barátságot tönkretenni, hogy nem tud többet elképzelni közöttünk. Aztán pont emiatt tönkre is ment az a barátság. De addig is kis híján felőrlődtem és ennek csak én vagyok az oka. Nem mintha híresen nagy lett volna a barátságunk, többnyire csak akkor keresett, amikor unatkozott, mikor nem volt más. Később találtam egy másik nőt, aki sokkal szebb volt az előzőnél, ezt nem csak dacból írom, hanem tényleg csodás volt, és még akart is engem, ráadásul mintha olvasott volna a gondolataimban, kimondta azokat amiket csak gondoltam, ez kissé meg is ijesztett. Már vége, de nagyon szép volt, amíg tartott. Több ilyen lelki társunk is létezik. Mert ez nem arról szól, hogy mindenkinek csak egy igazi párja van valahol. Hanem inkább a kompatibilitásról szól. Életünkben sok inkompatibilis egyénnel találkozunk és kevés kompatibilissel. Arra a kevésre, ha ők is akarnak bennünket, le kell csapni.
2013. szept. 22. 15:11
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy akarna-e többet, nem beszélünk (nem beszélhetünk) erről. Az előfordulhat, hogy karmikus szinten nem szerelem a cél, arra nem sikerült még rájönnöm, hogy mi lehet.

Nem vagyok már fiatal, voltam már szerelmes nem egyszer, ez most valami más. A #2-es válaszomban leírtam. Lehetséges karmikus okokat keresek most inkább, mivel ismeretlenül ezt nem nagyon lehet megítélni, hogy mi történik, mennyire intenzív lehet, amikor két látó találkozik.

2013. szept. 23. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is voltam szerelmes. Sokszor. Egyszer az igazit s megtaláltam. Amikor kiszeretett belőlem, minden szinten tönkrementem, mégse akartam holmi karmikus szarsággal magyarázni.
2013. szept. 24. 23:01
 15/18 A kérdező kommentje:
A Lélek fejlődik. Te is el fogsz oda, amikor az Élet mélyebb összefüggéseit keresed majd. Lehet, hogy nem ebben az életedben. Talán a következőben.
2013. szept. 25. 19:42
 16/18 A kérdező kommentje:
jav. Te is el fogsz JUTNI oda ...
2013. szept. 25. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
A karma a kényelmes emberek álláspontja. Ha valami nem sikerül, van mit okolni érte. Ennyi erővel Insa Allah (Allah így akarta) is lehetne a jelszó.
2013. szept. 26. 11:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Allah Istent jelent. Idegen nyelven.
2013. szept. 26. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!