Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas lány és nyilas fiú...

Nyilas lány és nyilas fiú együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 13:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem,lehetetlen!!!!!Ha mégis,akkor jön egy kecske,és elrabolja őket.
2013. szept. 5. 14:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Esetleg hozzáértő kifejtő értelmes válasz is kapok vagy csak trollkodást?
2013. szept. 5. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Tévedsz, egyes, csak a csajt rabolja el a Bak. A fiút meghagyja az Oroszlánnak.
2013. szept. 5. 17:16
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a nagy érdemű hozzászólásokat -.-" ha nem tud valaki ohzzászólni minek trollkodik?..
2013. szept. 5. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom, kérdező, de ha felkínálsz egy magas labdát, vagyunk néhányan, akik nem tudjuk kihagyni.

Amúgy ezerszer megírtuk, hogy egy párkapcsolat minőségét ne az asztrológiában próbáljátok meghatározni. Ketten lesztek, mindkettőtöknek ápolni kell a liezont, akkor működni fog, még ha a Vízöntő nyakon önti is a Rákot. Ha meg nem működik, annak az okát nem a csillagokban kell keresni.

2013. szept. 6. 10:44
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez a Miquel nagyon figura :))): az inkompetens hozzáállását csak ilyen olcsó hozzászólással tudja leplezini. Ha-ha-ha.

Én is nyilas vagy és már volt nyilas pasim. Azt hiszem, hoyg mindketten fel kell nőjjenek a feladathoz, illetve meg kell teremtsék a biztonságot maguk körül. Két ilyen házasságot ismerek és jól kijönnek. Sajnos azért vannak ellenpédák is.

Szubjektív tapasztalatom az, hogy 2 db nyilas srác barátomban az volt a közös, hogy eléggé alacsony volt az érzelmi intelligenciájuk, nagyon nehezen dolgoznak fel szerelmi csalódásokat és sokat is siránkoznak, s a rengeteg vígasztalás után sem jönnek helyre évek múlva sem. Szerintem azért, mert elég kevés, jobban mondva minőségi nővel kezdenek ki, innen is látszik, hogy mennyire nagyon válogatnak és főleg külső alapján ... ugyanúgy, mint sajnos az Oroszlán és sokszor a Kos is.

2013. szept. 6. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

A Nyilas nők viszont szerintem sokkal bevállalósabbak, persze azért okosan, s tapasztalatok miatt átfogóbban néz sok mindent, sokszor át is lát a szitán.

Ugyanakkor másik két nyilas 30-as srác ismerősöm van, mindkettő házas egy pár éve, s ezek ketten nem ismerik egymást. Jól tudom azt, hogy ávek óta csalják a feleségeiket hosszan tartó szexkapcsolatokkal, nem is eggyel és minden átérzés nélkül levéve a karikagyűrűt. Tudom róluk jól, hogy okosan csinálják és szervezik össze a dolgokat, nagyon nehéz rájönni. Mindkettő feleségét pedig nagyon fiatalosnak ismerem és lendületesnek és valószínűleg szexuálisan nyitottnak.

2013. szept. 6. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

A Hitlerjugendben csak ilyenek voltak!

Amúgy, kérdező, elég buta vagy, ha ezzel foglalkozol, a helyett, hogy a pároddal foglalkoznál. Sokkal jobban járnál vele.

Tényleg, most gondold el: ha mindenki azt mondaná, hogy ideális kapcsolat - akkor biztos, hogy együtt maradnátok?

Mégis, mitől lenne biztos???

2013. szept. 9. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Micsoda primitív válasz ez az előző ...

Jobb hasonlatot is tehettél volna. Tegyél már fel te is olyan kérdéseket légyszives, amelyekkel én sem értek egyet, ha szidjalak meg rendesen. Egy kis dominás korbácsoláshoz is be tudlak szervezni, ha szükséges, ott nem kell sírnod, hogy nem foglalkoznak veled.

2013. szept. 9. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Tegyél már fel te is olyan kérdéseket"

Minek?

Nem vagyok mazohista.

2013. szept. 9. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!