Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valaki meghal, de újraélesz...

Ha valaki meghal, de újraélesztik, akkor honnan tudhatjuk, hogy tényleg ő jön vissza?

Figyelt kérdés

Mi van, ha már eltávozik a lelke az a pár pillanat alatt, amíg halott? Mi van, ha az újraélesztéskor egy démon veszi át a teste felett az uralmat?!

Gondoltatok már erre?

2013. aug. 25. 12:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én halva születtem, megfulladtam, mert a nyakamra tekeredett a köldökzsinór. Több percig élesztettek újra. Most már értem, mitől vagyok ilyen ördögi géniusz. MUHAHAHAHAHAAAA
2013. aug. 25. 16:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Valami biztos van most gondoljatok csak bele.Mi léleknek hívjuk de ha összeraknának egy embert nem tudnád életre kelteni hiába klappol minden nem lesz benne "lélek"
2013. aug. 25. 18:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt miből gondolod? Lehet, hogy egyáltalán nincs szüksége ilyenre, mert lehet, hogy nem is létezik. Lehet, hogy ugyanolyan ember lenne mint mi, ugyanolyan tudattal, ugyanolyan "lélekkel". Lehet, hogy egy mesterséges intelligenciával rendelkező robot is olyan lenne, mint egy ember. Lehet egyszer eljön az idő amikor ilyeneket "gyártanak" majd. Elég hátborzongatóan hangzik, de érdekes az biztos. Démonok pedig nem léteznek, és senki, vagy semmi nem tud brleszállni a testedbe, hogy irányítsa azt.
2013. aug. 25. 19:41
 14/20 Lilith1994 ***** válasza:

13-as hogy lehetsz ebben ennyire biztos?

Én sem hiszek benne annyira, de nem mondom biztosra hogy ilyesmik nem létezhetnek :)

További szép estét! :)

2013. aug. 25. 20:18
 15/20 anonim ***** válasza:

14-es!

Az agyadban vagy az, aki. Olyan hogy lélek nincs. Fogjátok már fel könyörgöm. Ez olyan mint isten kérdése....

2013. aug. 26. 12:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Hol van a lélek?

Nem a paranormal.hu lapjain publikálták, hanem értékadó tudományos lapokban, hogy gyakori jelenség, hogy transzplantáltak egyes tulajdonságai megváltoznak. Agyat tudtommal még nem ültettek át, de szívet igen. De vese-, máj- stb. átültetések esetében is megfigyelték.

Pl. felépülve olyan ételt kívánt, amit korábban nem tudott megenni. Békésből agresszív lett. Poppőrültből operarajongó. S ezek a donor tulajdonságai voltak.

Szóval én nem tudom, van-e lélek, de a test változása a személyiség változását eredményezheti. Még meg sem kell halnia.

2013. aug. 26. 14:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A konkrét kérdésedre konkrét válasz:a démon vagy egy szellem elvileg átveheti az előző helyét, de nem szokta tenni. Néha megesik, hogy személyiségcsere történik. Ez azonnal kiderül az illető viselkedéséből. Nem kell ettől tartani mert mindenki mellett van egy védőszellem aki vigyáz arra hogy ne történhessen ilyesmi. A lélek nem távozik addig el mert van egy fonal ami összeköti a testet a lélekkel. Csak akkor szakad el amikor végleg meghal a test.
2013. aug. 26. 17:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem gondoltam erre. Ez hülyeség. A halál után kb olyan 20 percig a lélek még ott van a testben. Ha meg 20 perce vagy halott, semmit se ér már az újjáélesztés!
2013. aug. 29. 00:49
 19/20 anonim válasza:
48%
Lélek nincs. Tudat van.
2013. aug. 31. 15:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Van lélek!
2013. aug. 31. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!