Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valaki meghal, de újraélesz...

Ha valaki meghal, de újraélesztik, akkor honnan tudhatjuk, hogy tényleg ő jön vissza?

Figyelt kérdés

Mi van, ha már eltávozik a lelke az a pár pillanat alatt, amíg halott? Mi van, ha az újraélesztéskor egy démon veszi át a teste felett az uralmat?!

Gondoltatok már erre?

2013. aug. 25. 12:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Eddig eszembe sem jutott,de ez tényleg hátborzongató...
2013. aug. 25. 12:40
 2/20 anonim ***** válasza:
... az sz@rügy!
2013. aug. 25. 12:41
 3/20 anonim ***** válasza:
31%
Anyukád ezzel a mesével etetett Téged esténként? Nincs olyan hogy lélek. Az agyadban vagy olyan, amilyen és az mint tudjuk megfogható a "lélekkel" ellentétben. Ha kicserélnék az agyat akkor lenne abban a testben valaki más. Olyan sincs hogy démon. A vallásosak szeretnek ezzel riogatni mindenkit...
2013. aug. 25. 12:48
 4/20 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek! Fogadjunk, hogy a hármas válaszoló is démon, azért tagadja!
2013. aug. 25. 13:03
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Fogadjunk, hogy a kérdező is démon, s ezért forszírozza.
2013. aug. 25. 13:07
 6/20 Lilith1994 ***** válasza:

Szerintem lehetséges, és nagyon hátborzongató. ha gondolod írj privátban.

Másrészt honnan tudod hogy nincsen olyan hogy lélek? Honnan tudod hogy nincsenek démonok?Azért mert még nem bizonyították hogy létezik? Tehát ha a tudós azt mondja neked hogy az ég zöld akkor azt elhiszed? Vagy ha azt mondják neked hogy az összes otthon termelt gyümölcsöd rákkeltő ezért égesd el... Nos mindent el hiszel akkor? Nem kötekedni akarok, de gondolkozz el ezen picit :)

További szép napot!

2013. aug. 25. 13:07
 7/20 A kérdező kommentje:
6-os: Agyatlanok kíméljenek!
2013. aug. 25. 13:08
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Engem az rémiszt meg, hogy vannak ilyen idióták, mint te...
2013. aug. 25. 13:09
 9/20 Lilith1994 ***** válasza:
21%
Rám érted hogy agyatlan? Szerintem hogy te nem agy százas az tuti!
2013. aug. 25. 13:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Démon vagyok? Hahahahaha...igen, valószínű. Most elindulok megkeresni téged és éjjel behúzlak az ágy alá és megöllek. Hahahaha xD Ilyen hülye embereket....
2013. aug. 25. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!