Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vajon van élet a halál után?

Vajon van élet a halál után?

Figyelt kérdés
Esetleg valaki akit visszahoztak a hLálból, elmesélhetné az élményeit, véleményét..
2013. máj. 9. 23:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Ebben az állapotban az ember az igazi, tiszta, halhatatlannak érzett önvalóját érzi."

Mindegy, én egoista vagyok, nyilván ezt nem érthetem.

2013. máj. 21. 08:51
 22/27 anonim ***** válasza:
9%

Nincs élet a halál után csak létezés van de az is max. 5 perc élvezet, hogy felfogja és csodálkozva megbűvölten azt hiszi, hogy a végtelet birtokolja.

aztán ha akarja, ha nem, a Föld ereje lehúzza és el kell indulnia a Föld szívéhez az isteni Teremtő szellem energiához, azzal eggyé válva azonosulva, megszűnik még önmaga is lenni.

A klinikai halálból visszarántottak vagy úgy mesélik el, milyen csodálatos élmény volt, ahogy történt, vagy pedig nagyon sokan sajnos hozzá tesznek fantáziájukból, ami pedig már nem igaz!!

2013. máj. 21. 13:14
 23/27 anonim ***** válasza:

Ahogy visszaolvastalak benneteket azt látom hogy különbözően de nem hisztek tulajdonképpen a lélek létezésében. Erről persze nem tehettek, mivel ez eddig nem igen maradt fent erről semmi magyarázat csak feltételezés, vagy alig értett élmények magyarázata, vagy épp vallások által agyon színezett babonaság.

pl a krisna tudatú hindukat utánzók azt tartják hogy a holt lélek elfoglalja egy újszülött testét és ezzel újra születhetünk. Ez badarság!!

A másik azt ígérgeti, légy jó ember és eljut a lelked a menyekbe ahol boldogan tovább él-- ez szintén badarság!

de azt is ígérgetik hogy eljő....... és lesz feltámadás de csak annak aki hitt benne--ez is kitalácó.

Élet itt a Földön nem lehetséges még egyszer, mert egyszeri megismételhetetlen!

De lélek létezik minden életben annak köszönhetően vált élővé, elevenné, tudatossá ez a sejtkupac ami a testünk.

De a lélek nem valami testhez hasonló homály aminek látható szeme van és keze vagy bármi hanem az élet megformázó és azt át-meg átszövő energia szálaknak összessége. Azon születik az érzelemmel színezett feszültség gondolat, sok sok hullám részecskéje.

az agyban levő idegsejtek csak a testet vezérlő központ és képi és egyéb memória amit viszont a test-lélek köt össze és írányit- ez az idegrendszer energiája.

A szellemi lélek és testlélek felhasználva az agyban levő emlékeket alkotja a fantáziát a képpel, emlékekkel ellátott gondolatokat.

Bármelyik lélek megszűnik a testben, akkor az élet komában vegetál a test-haláláig.

2013. máj. 21. 13:39
 24/27 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, ne higyj a hitetleneknek! Igenis van élet a halál után. Csak abban az, aki meghalt, már nem sok köszönetet talál...
2013. máj. 25. 19:39
 25/27 anonim válasza:
Akkor ha állitolag tényleg ez lesz hogy ujjá születel akkor fogol majd emlékezni az elöző életről?, és érezni fogod kb: 12 éves korodban hogy abban a tudatban vagy, ez alatt ugy értem hogy mint most és majd az uj életben?
2014. márc. 2. 01:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Ezt csak az a személy tudja megmondani, aki pár hónappal halála után visszajön vagy, ahogy a keresztények mondják feltámad a hamvaiból. :D
2014. ápr. 21. 23:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Ezt tényleg nem tudhatja élő ember, de én sem hiszem, hogy csupán egy testből állunk. A lélek miatt vannak érzelmeink és nem csak szimpla fizikai érzékek, mint például a fizikai fájdalom. Ha belegondolsz a "lelki" fájdalomhoz nincs szükség fizikai testre, mert az kézzel nem megfogható mégis létezik. Ebből ki lehet következtetni, hogy van lélek, de persze ez csak az én véleményem.
2018. márc. 9. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!