Anyu a lányomban születik újra?
Persze.Sőt...
Nekem pl:. van az barátikörömben olyan, hogy a szülők fia meghalt- tehetséges sportoló volt meg nem volt ki ne szerette volna- 1 éven belül született volna kistesója. A szülőkkel tartjuk a kapcsolatot és mesélték, hogy nem igazán beszéltek előtte a bátyjáról mikor kicsi volt. A gyerek fiú volt és ugyanúgy tehetséges sportoló lett és később /4-5 évese/ a bátyjáról követelt egy olyan képet amit nem látott még és a szülei totál meglepődtek, hogy nem igazán mutogatták neki.
Igen létezik ilyen.
Genetikának hívják. Anyád mitokondriális DNS-t örökli, és a további genetikai anyagának a 25 százalékát.
"Aki csak kötekedni tud ne írjon"
Két lehetőség van, kedves kérdező.
1. Létezik reinkarnáció, és igaz, amit (ugyan minden alap nélkül) állítanak róla.
2. Nem létezik reinkarnáció.
Akármelyik is az igaz, akkor is tény marad (és nem kötekedés), hogyha az őseid "lelkének" továbbélését keresed az utódaidban, akkor leginkább a génjeidben és az eszmékben, nevelésben kell keresni, amit továbbadunk. Ez az, amit minden kétséget kizáróan lehet igazolni, ez az amit mindenki megláthat a saját szemével.
A reinkarnációról ezzel szemben csak színes-szagos mesék vannak, meg a hívei, akik nem tudnak megegyezni abban, hogy most létezik családon belüli reinkarnáció, vagy anyukád jó eséllyel egy zebrabébi egy afrikai szavannán, akit lehet már egy hiéna kermelget éppen. Sosem értettem, hogy miért az ilyen hiedelmek vannak felértékelve, és nem az, amit biztosan tudunk.
Inkább azzal foglalkozz, hogy átadd a lányodnak azt a szellemi örökséget, amit te is az őseidtől kaptál, de azt is fogadd el, hogy ő egy egyéniség, és nem az anyád vagy a te be nem teljesedett álmait kell megvalósítania.
"Igen a jövőből írok!"
Én meg a jelenből; 2013-at írunk! Részvétem anyud iránt, és megértem a fájdalom-szülte vágyadat, de akadj le az ilyen ujjászületés témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!