Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi annak a karmikus oka, ha...

Mi annak a karmikus oka, ha egy kisbaba halálos betegséggel születik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok járatos a reinkarnáció és a karma kérdésében, de ma elég komolyan elgondolkoztam, hogy mi lehet az oka, ha ilyen történik. Az én kisbabámról van szó.
2011. okt. 20. 00:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%

ha azt vesszük hogy minden baba megválasztja a szüleit ,akkor lehet hogy nektek kell megtanulni lemondani valamiről vagy elfogadni-beletörődni,de lehet hogy a küzdelemre akar tanítani hogy keress gyógymódot kutass tedd félre azokat a dolgokat ami szerinted fontos pedig nem.

de ehhez biztos van valaki aki jobban ért mint én.

2011. okt. 20. 06:52
 2/25 anonim ***** válasza:
34%

Nincs köze a karmához. Ilyen nincs. Ne okolj semmiféle karmát. Tudom, hogy könnyebb lenne vigaszt lelned, de karma nem létezik.

Az élet ilyen, és nagyon is együtt érzek veled.

Milliók halnak meg háborúban, betegségben de semmi köze a karmához , hanem a bomba vagy a vírus találja el őket. Sőt, az elmúlt évezredekben éhen is haltak sokan, minden karma nélkül. Az emberek sajnos sebezhetők, de a föld forog tovább.

Próbáld megadni a babának amit csak lehet, ameddig csak lehet.Az a szeretet nagyon fontos amit érzel iránta.

2011. okt. 20. 11:18
 3/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm... Nyilván keres okot az ember, és kíváncs lettem volna, hogy ezoterikus szemmel hogy látják ezt a kérdést, de nagyon furcsa, hogy ilyen jellegű választ nem kaptam. Még azért várok, hátha... Az első válaszolót nem minősítem inkább.

Nektek, kedves második és harmadik, köszönöm szépen a válaszokat.

A szeretetet remélhetőleg mostmár lesz alkalmunk teljes egészében megadni, nemcsak a kórház falai között, mert eddig sajnos még haza sem hozhattuk, de talán a napokban itthon lehet végre.

Kedves második, gyógyítási módot erre nem lehet sajnos keresni, ez tényleg gyógyíthatatlan betegség.:(

Azért várok az eredeti kérdésre is válaszokat.

2011. okt. 20. 13:01
 4/25 anonim válasza:
87%

Én sem vagyok járatos egyik kérdésben sem, viszont mostanában nyitottabb vagyok a témára. A ** mester akihez járok azt mondaná neked kell rájönnöd, hogy miért így történt, és állítólag a beteg kisbabák a szüleikkel akarnak "megtanítani" valamit.

Pl. egy barátom babája is gyógyíthatatlan betegséggel született. Nagyon gazdag volt akkoriban, természetesen bármit megadott volna azért, hogy meggyógyítsák a gyermekét. Sírva könyörgött az orvosnak tegyen valamit a babáért, mindenét, minden pénzét házát, autóját, MINDENT neki ad. Erre az orvos természetesen mondta, hogy sajnos hiába, nem tudja megmenteni a gyermeket. Fél éves volt amikor meghalt a kicsi. Összetörtek teljesen, nagyon nehéz időszak volt. Most azt mondja rájött arra, hogy bármennyi pénze, bármilye van az embernek, a legfontosabb az egészség és a család! Azóta van 2 gyereke, a pénzét "elvesztette", de most boldog, mert imádja a gyermekeit és a párját.

Előtte, hogy szépen fogalmazzak nem éppen ilyen életet élt. A baba tanította meg rá mi a fontos.

Ez az ő története, a tiéd valószínű teljesen más.

Ajánlom, hogy keress egy**mestert, nekem nagyon sokat segít.

És kívánok neked sok erőt és kitartást!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2011. okt. 20. 14:16
 5/25 anonim válasza:

Előző vagyok...

Igazuk van az előttem válaszolóknak! Keress bármilyen gyógymódot, mozgass meg minden követ! És szeresd szeresd nagyon!!! Persze jobb lenne, ha veled lehetne, de szeretet energiát tudsz neki küldeni! Ebben is segíthet egy**vagy egy reiki mester!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2011. okt. 20. 14:19
 6/25 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sincs karma, de azért spirituális segítség adódhat.A hit segít vigaszt nyújtani és vannak csodás gyógyulások minden karma ellenére. Semmi nincs eldöntve soha előre, az Úr segíthet. Ha hívő vagy akkor még vigaszt is nyújthat az Úr, de az is lehet, hogy egy pap segít ebben inkább. Ha mégis bele kell törődnöd a megváltoztathatatlanba akkor is vigaszt lelhetsz a hitben. És igaza van annak is aki azt írta háborúkban vagy éhínségben és más betegségekben is milliók halnak meg, nem a karma miatt.Szorítok neked, hogy annyi szeretetet adhassatok egymásnak a babával amennyit csak lehet és ameddig csak lehet, kihasználva minden pillanatot.
2011. okt. 20. 16:50
 7/25 anonim ***** válasza:
2%
Ne keress olyat ami nincs. azért beteg mert te vétettél a biblia Istene ellen. négy generácios átkot okoz ha valaki idegen istent vagy bálványt imád vagy okkultizmussal foglalkozik
2011. okt. 20. 21:06
 8/25 anonim ***** válasza:
67%

A kisbaba így születik meg, ebben a tudatban, hogy ő meg fog halni x éven belül. Ez elsősorban a szüleinek okoz szenvedést, nem pedig neki.(ezt egy zen buddhista tanító mondta)

ez meg csak az én hozzáfűzésem : valószínüleg a karmátok annyira össze van fonódva, hogy így segíti elő a te tudatod fejlődését(egy beteg gyermek testében) hogy tapasztalj, hogy szenvedj emiatt....

2011. okt. 20. 23:50
 9/25 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat. A debilnek és a mazochistának meg csak annyit, hogy örülök, hogy jól szórakoznak, és szívből kívánom, hogy azt a fájdalmat, de még csak hasonlót se érezzenek soha, mint most mi... Helyette kívánnék kellemes, pozitív érzéseket nekik is, de hiába is tenném, az ilyen embereknek egyszerűen nincsenek pozitív érzéseik, normális megnyilvánulásaik, szar lehet nekik, ha egy beteg kisbabán való viccelődés okoz nekik örömet.
2011. okt. 21. 00:27
 10/25 A kérdező kommentje:

Ja, még csak annyit, hogy nem vezetett félre senki, de ha valakinek beteg gyereke születik, óhatatlanul keres okokat...

Aki szerint pedig vétettem, mert bálványt imádtam: háááát... ilyen bűnöm nincsen, sem idegen Isten, sem bálvány, de még csak okkultizmus sem...

2011. okt. 21. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!