Mi annak a karmikus oka, ha egy kisbaba halálos betegséggel születik?
tegnapelőtt 21:06
Hogy lehet valaki ekkora kreten?Hihetetlen.Legalabb olvasnad a Bibliat,ha ra hivatkozol.Na mindegy.
A kerdezonek:
Nagyon sajnalom,hogy ilyesmin kell keresztulmenj,de az ilyen eseteket senki nem fogja tudni 100%-ban megmagyarazni Neked,legfeljebb talalgatni lehet.Egy biztos:nem a Te hibad.Szerintem most ne azzal torodj,hogy miert szuletett betegen a gyermeked,inkabb szeresd Ot es adj meg neki mindent,amire szuksege van.Imadkozz vezetesert,bolcsessegert,az ido pedig majd kierleli a tobbit.
Először is nagyon együtt érzek a kismamával... :(
Erről eszembe jutott egy Bibliai történet... (ha nem pontos, ne csesszetek le érte!)
Az egész arról szól, hogy volt egy család, akinek a fiuk vakon született. Akkoriban mindig azt gondolták, hogy a betegség büntetés, és "csak" az volt "ennyire" súlyos beteg, aki sokat vétkezett. A szülők nem értették, miért lett vak a fiuk, és az emberek is csodálkoztak, meg azt gondolták, hogy a szülők biztos gonosz emberek... És azt hiszem, mert nem emlékszem pontosan... Jézus gyógyította meg a fiút, és elmagyarázta az embereknek, hogy a fiú azért született vakon, hogy amikor meggyógyul, a nép lássa Isten dicsőségét.
Amikor megszülettem, rólam azt gondolták, nem fogok sokáig éltben maradni. Édesanyám sokat imádkozott, majd egyévesen megműtöttek és most itt írok. :)
Nem tudom, hogy segítettem-e, csak el akartam mondani ezt a történetet. Én azért szorítok a csöppségnek és neked!
:')
Karma létezik, viszont külső tényezők, avagy a szabad akarat hatására semmissé válhat.
Nem szabad azt mondani, hogy minden meg van írva, (a karma keleten a sors szó rokonértelmű szava) de azt sem, hogy nincs semmi megírva. Középút.
Nos, ha egészségesen éltél, akkor nem a te hibád. Akkor az ő hibája. Előző életében túl sok karmát halmozott fel. Viszont azzal, hogy így született meg, most egy nagy 'karmacsomagot' dobott le magáról.
Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg elfogadni a helyzetet. Nincs más választásod. Önsajnálatba, depresszióba borulsz vagy talpra állsz és megpróbálod mindenben segíteni a gyermekedet.
Szia! Szerintem Te ebben az eletedben egy hatalmas fejlödest ertel el es meg erhetsz el, mar most is egy csodalatos ember lehetsz a kommentjeid alapjan, amihez szivböl gratulalok! Sajnos a kerdesedben irt okot nem tudom, es szerintem is csak Te magad tudhatod ezt, mas nem tudja megmondani. Ha keresed, idövel, "spontan" fog jönni es tudni fogod, hogy ez a valasz. Gyakran pedig utolag jövünk ra, mi miert pont ugy törtent, a sors ezt fondorlatos modon ugy alakitja, hogy magunk is meglepödünk.
Szepes Maria jutott eszembe, aki egyik peldakepem, es kevesen tudjak rola, hogy született egy gyereke, aki par honaposan meghalt. Olyan ember lett, olyan dolgokat elt at, es ugy csinalta, hogy evekkel, evtizedekkel kesöbb az "ezoteria nagyasszonya"-kent ismertük meg...
Mi a legjobb amit tehetünk? Mindig a tölünk telhetö legjobbat tenni, es ennyi... Nehany gondolat meg, amik kerdes, neked mennyire jok most, en szeretem öket hangosan (csak magamnak) mondogatni:
"Ez valamilyen okbol törtenik. Most meg nem tudjuk az okat, de valami csodalatos dolog is születhet belöle.
Szeretek itt lenni, mert nem adhat mas jobbat ebben a pillanatban. Jokor, jo idöben törtenik minden.
Megbocsatok neked es nekem, megteszem ezt magamert. megbocsatok es szabadda teszem magam."
Ha esetleg nem ismered, szeretnem a figyelmedbe ajanlani ezt az oldalt, itt föleg Joel Osteen latasmodja, ami szerintem hasznos lehet Neked. Több cikke is van, szerintem nagyon elöbbre vihet. (A fajdalmat nem enyhiti, de epithet.)
Ezzel a hittel kivanom Neked es a babatoknak a szamotokra minden szempontbol legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!