Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi annak a karmikus oka, ha...

Mi annak a karmikus oka, ha egy kisbaba halálos betegséggel születik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok járatos a reinkarnáció és a karma kérdésében, de ma elég komolyan elgondolkoztam, hogy mi lehet az oka, ha ilyen történik. Az én kisbabámról van szó.
2011. okt. 20. 00:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia! Egeszen biztos, hogy a "külvilagra" figyelesröl elvonja a figyelmet a belsö, fontosabb dolgokra.

Mi az, ami igazan fontos az eletemben? Mire tanit ez a dolog? Hogyan hozhatom ki ebböl, es az eletemböl a legjobbat? Barmilyen kerdest felteszel, meg fogod talalni a valaszt, ha keresed, egyre jobb valasz fogalmazodik meg benned, es mindennek eljön az ideje, egyszer csak tisztazodik minden magadban belül. (Fontos a jo kerdes: miert törtenik, mi a megoldas...stb.)

Sok eröt es csinald jol, talald meg az örömöket a hetköznapokban!

10-24 00:17

2011. nov. 13. 11:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Milyen üzenetet hozott szamodra, amit csak töle/altala tanulhatsz meg, mivel lettel gazdagabb altala?
2011. nov. 13. 11:24
 23/25 anonim válasza:
Egyutterzek a kerdezovel, en mar elvesztettem a gyermekem (29. honapos magzatkent). Nekem is sokan jottek a karmaval, meg hogy a lelek vmiert megsem akart leszuletni stb. A szenvedesen, az onbizalom valsagan kivul nem hiszem hogy kulonossebben epito let volna szamomra ez a tapasztalas. Most, amikor ujra gyermeket varok, hianyzik a felhotlen boldogsag, ahogy az elsot vartam. Az egyetlen amit erzek az aggodalom, a ketely. Nem hiszem hogy a kis lelek bennem ezt megerdemli, megis igy van. Kivancsi vagyok mi tortent a kerdezovel az idok folyaman...
2015. jún. 19. 13:23
 24/25 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Ne kételkedj, minden rendben lesz a kicsikéddel odabent. Figyelj belülre kicsit, és Te is érezni fogod, hogy így van! Nagyon sajnálom az előző veszteségedet, de ez egy másik terhesség, és Neked is erre a tényre kell koncentrálnod, még ha nagyon nehéz is.

Hogy velem mi történt? Kedves vagy, hogy érdekel. Nehezen, de összekapartam magam, bár a régi már soha nem leszek, ebben egészen biztos vagyok. 2013 végén tüneményes kislányom született. A várandósság nagyon nem volt könnyű, de végigcsináltam. Nem idegeskedtem, valahogy tudtam, hogy a kislányom egészséges lesz, és hála az Égnek, jól éreztem. Hálás vagyok a sorsnak/Istennek a gyerekeimért, de az űr, amit az elveszített kisfiunk hagyott bennünk, örökre megmarad. Olykor úgy érzem, hogy könnyebb már, túlléptem/túlléptünk a dolgon. Aztán váratlanul újra felszakad a seb, és napokig csak lézengek. Nézem az élő gyerekeimet, és megszakad a szívem azért, aki nem lehet velünk. És biztos vagyok benne, hogy ez 5, 10,15... év múlva is pontosan ugyanígy lesz, és pontosan ugyanígy fog fájni.

2015. júl. 6. 00:27
 25/25 A kérdező kommentje:
Most látom, nem teljes a történet. A kisfiunkat 5 hónapos korában sajnos elveszítettük. :( Azt az időszakot inkább nem írnám le, szörnyű volt. Ha nincs a "nagyfiunk", biztosan rámegyünk. A folytatást pedig az előző kommentemben láthatod.
2015. júl. 6. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!