Mi annak a karmikus oka, ha egy kisbaba halálos betegséggel születik?
Szia! Egeszen biztos, hogy a "külvilagra" figyelesröl elvonja a figyelmet a belsö, fontosabb dolgokra.
Mi az, ami igazan fontos az eletemben? Mire tanit ez a dolog? Hogyan hozhatom ki ebböl, es az eletemböl a legjobbat? Barmilyen kerdest felteszel, meg fogod talalni a valaszt, ha keresed, egyre jobb valasz fogalmazodik meg benned, es mindennek eljön az ideje, egyszer csak tisztazodik minden magadban belül. (Fontos a jo kerdes: miert törtenik, mi a megoldas...stb.)
Sok eröt es csinald jol, talald meg az örömöket a hetköznapokban!
10-24 00:17
Kedves Utolsó!
Ne kételkedj, minden rendben lesz a kicsikéddel odabent. Figyelj belülre kicsit, és Te is érezni fogod, hogy így van! Nagyon sajnálom az előző veszteségedet, de ez egy másik terhesség, és Neked is erre a tényre kell koncentrálnod, még ha nagyon nehéz is.
Hogy velem mi történt? Kedves vagy, hogy érdekel. Nehezen, de összekapartam magam, bár a régi már soha nem leszek, ebben egészen biztos vagyok. 2013 végén tüneményes kislányom született. A várandósság nagyon nem volt könnyű, de végigcsináltam. Nem idegeskedtem, valahogy tudtam, hogy a kislányom egészséges lesz, és hála az Égnek, jól éreztem. Hálás vagyok a sorsnak/Istennek a gyerekeimért, de az űr, amit az elveszített kisfiunk hagyott bennünk, örökre megmarad. Olykor úgy érzem, hogy könnyebb már, túlléptem/túlléptünk a dolgon. Aztán váratlanul újra felszakad a seb, és napokig csak lézengek. Nézem az élő gyerekeimet, és megszakad a szívem azért, aki nem lehet velünk. És biztos vagyok benne, hogy ez 5, 10,15... év múlva is pontosan ugyanígy lesz, és pontosan ugyanígy fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!