Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért érzek úgy, hogy tudok...

808 kérdése:

Miért érzek úgy, hogy tudok mindent?

Figyelt kérdés
Főleg erről az unalmas és kiszámítható világról? Tudom miből mi lesz, tudom kiből mi lesz, olyan mintha tudnám mi a forgatókönyv. és nem mozgat, csak várom, hogy újra szülessek. Konfuciusz
2013. márc. 23. 20:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
A legelső változás az, hogy ált. az emberek azt érzik hogy egyre kevesebb sz idejük. Reménytelenül üldözik azt, amit fontosnak tartanak, és amit szerintük el kell intézniük. A jövőben mindenki magán fog dolgozni! Ez az az év.
2013. márc. 23. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

> Miért érzek úgy, hogy tudok mindent?

Rosszul érzed. Megnyugtatlak: nem tudsz mindent.

> Tudom miből mi lesz, tudom kiből mi lesz,

> olyan mintha tudnám mi a forgatókönyv.

Érdeklődnék, hogy mikor lesz a marsraszállás, illetve mikor sikerül megépíteni az első normálisan működő kvantumszámítógépet? :)

> és nem mozgat, csak várom, hogy újra szülessek.

Ez nekem egyfajta depressziónak tűnik.

Ne legyél passzív! Tegyél valamit.

2013. márc. 23. 20:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, depresszió nyoma nincs, Marsra szállás nem lesz nem is volt, örülhetünk v. nem ha kijutunk ebből a rojtos vászonlepedő alól, és megtaláljuk az elveszett pilótákat jéggé fagyva. Meg a sok fellőtt műholdat, amik úgy érnek célba mint ami példát láttunk a mesehíradóba ;)
2013. márc. 23. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Minél többet tud valaki, annál jobban tisztában van vele, mennyi mindent nem tud még. Aki azt hiszi magáról, hogy mindent tud, annak még ahhoz is sok kell tanulnia, tapasztalnia, hogy butának nevezhesse magát. Ha eddig eljut, akkor már lehet kezdeni vele valamit.

Amúgy az észt osztották el a legigazságosabban: kevés kivétellel mindenki azt hiszi, hogy neki van a legtöbb.

2013. márc. 23. 21:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Olvasva a fórumot hátborzongató, hogy mennyi jövőbelátó, szellemidéző és különös képességű ember van kis hazánkban. Valósággal hemzsegnek, szerintem ha lemegyek a boltba kifliért, már ott is találkozok pár darabbal, csak nem tudok róla. Amúgy egyvalamit biztos nem tudsz: helyesen írni és fogalmazni. Úgyhogy ez még hátra van.
2013. márc. 24. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezt hívják az ezotéria csapdájának!! Aki azt hiszi mindent tud, az nem tud szinte semmit. Minét többet tudsz, annál jobban ráeszmélsz nem tudsz semmit. Kérkedi tudásunkkal szinté nem valami magas lélektudatossági szintre vall. Ajánlom figyelmedbe Szabó Judit könyveit.
2013. márc. 26. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Az érzésed hamis, felejtsd el. A kijelentésed önelégültséget sugall és ostobaságot.
2013. márc. 26. 23:33
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

"Miért érzek úgy, hogy tudok mindent?"

Mert egy önelégült kis tacskó vagy! Majd 50 év múlva rájössz, hogy milyen sekélyes ismeret az, amit te tudásnak hittél.

2013. márc. 27. 18:22
 9/11 A kérdező kommentje:
és ha csak pozitív gondolkodást?
2013. márc. 30. 23:04
 10/11 TomMunk ***** válasza:

Nem tudsz mindent :)

Ha úgy érzed hogy mindent tudsz, akkor egész egyszerűen behatárolt vagy...

2013. ápr. 8. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!