Hova tünnek a halottak? Nem hagy nyugodni ez a rejtély..
Figyelt kérdés
A Thaiföldi Nan nevű falucska azzal hívta fel magára a világ figyelmét az elmúlt években, hogy ott nem rendeznek semmiféle temetést, merthogy arrafelé az emberek a halálukat követő néhány órán belül szó szerint beleolvadnak az éterbe és eltűnnek.
Állítólag nem telik el öt óra a halálukat követően és Nan lakosai fénnyé válnak, vagyis dematerializálódnak, vagy legalábbis nyomtalanul eltűnnek. Se hagyományos temetés, se hamvasztás nincs az események hátterében, hiába is keresnénk. A tradíció meglehetősen rövidre szabott: egy gyors ravatalozás, gyászszertartás és búcsúzkodást követően semmivé válik a tetem.
A falu, ahol dimenziót váltanak a holttestek. 2013-01-25 - Szerző : Száraz György
. A Thaiföldi Nan nevű falucska azzal hívta fel magára a világ figyelmét az ...
2013. febr. 21. 11:09
12/22 anonim válasza:
én a múltkor olyan emilt kaptam, hogy nyertem 50 millió eurót! bakker, akkor igaz! tényleg nyertem!!!
2013. febr. 21. 12:21
13/22 A kérdező kommentje:
Eurót? Miért nem angol fontot? :)))))))))))))))))))))))))))
2013. febr. 21. 12:37
14/22 anonim válasza:
Azért a bedarálják a hamburgerbe elképzelhetőnek tűnik :DDD
2013. febr. 21. 12:48
15/22 anonim válasza:
semmi rejtély nincs ebben, én minden nap ezt csinálom.
2013. febr. 21. 12:56
16/22 anonim válasza:
Én gyerekkoromban találtam ki ekkora hülyeségeket, mikor valami csínyt elkövettem és valami bizonyíthatatlan magyarázatot kellett adnom, ami annyira átlátszó volt, hogy nevetséges :) Ez is hasonló, elillannak, nem lehet boncolni. Fénykép még nem készült. Rengeteg kutató vizsgálta az eseményt és az a legfurcsább, hogy nem találtak semmi furcsát, azta! Én szeretem az érdekes, dolgokat, de ez humor kategória, de ahhoz meg nem elég jó.
2013. febr. 21. 12:56
17/22 anonim válasza:
Bocs, de most kicsit felröhögtem. Ez marhaság - valamivel le kell kötni a jónépet, meg amit előttem írtak a szervkereskedelemről, az is igaz lehet. Csak azt hidd el ilyenekből, amit a saját két szemeddel látsz. ;)
2013. febr. 21. 16:55
18/22 anonim válasza:
"Boldognapot.hu" - kösz, de ez inkább csak lefárasztott. :P
2013. febr. 21. 16:57
19/22 anonim válasza:
A szerveiket csak akkor használhatják fel, ha nagyon rövid időn belül kioperálják a testekből. Tehát közel a kórház. Ami egy thaiöldi faluban, úgy képzelem, ritkán fordul elő.
Ha ez a történet igaz, én at kérdezném, hogyhogy még senki nem vette filmre?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!