Hova tünnek a halottak? Nem hagy nyugodni ez a rejtély..
A Thaiföldi Nan nevű falucska azzal hívta fel magára a világ figyelmét az elmúlt években, hogy ott nem rendeznek semmiféle temetést, merthogy arrafelé az emberek a halálukat követő néhány órán belül szó szerint beleolvadnak az éterbe és eltűnnek.
Állítólag nem telik el öt óra a halálukat követően és Nan lakosai fénnyé válnak, vagyis dematerializálódnak, vagy legalábbis nyomtalanul eltűnnek. Se hagyományos temetés, se hamvasztás nincs az események hátterében, hiába is keresnénk. A tradíció meglehetősen rövidre szabott: egy gyors ravatalozás, gyászszertartás és búcsúzkodást követően semmivé válik a tetem.
Erről még nem hallottam, elég hihetetlennek hangzik, hogy biológiai testek dematerializálódnak egy földi élet után. Szívesen utánajárok, ha valaki megtámogat egy repülőjeggyel. :)
Remélem mást sem hagy nyugodni, ha valóban van alapja, és utánanéznek. De attól tartok, különböző okoknál fogva erről nem tudunk meg többet.
Ellopják a szerv-kereskedők. Jó pénzt csinálnak belőle!
No meg a város-vezetők ezzel a minden bizonnyal kacsa hírrel az idegenforgalmat tudják növelni.
Kaptam egy emailt, abban olvastam.
Így kezdődött:2013-01-25 - Szerző : Száraz György
A levél hosszú, nem fért volna ide, csak a lényegét másoltam ki.
Arrafelé nagyon nagy a szegénység.
Pár hónappal ezelőtt valahol Kínában is forgattak valakik, az eldugott kis falvakban, városokban élők arc és név nélkül, de bevallották, hogy saját páros szerveiket adják el, csak azért, hogy legyen kaja, stb. az asztalon.
Akkor mit gondolsz, ha valaki ott pl. infarktusban meghal, akkor nem fogják, (lehet hogy pont a rokonság) eladni a máját, veséjét, stb. szerveit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!