Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Aki most cukorbeteg, az előző...

Aki most cukorbeteg, az előző életében mit követett el?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 21:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
de hülék vagytok hehehe
2013. jan. 18. 02:29
 22/27 anonim válasza:

Szerintem jó a kérdés. Én úgy szoktam csinálni, hogy ha egy kérdés nem tetszik, akkor nem válaszolok rá. De semmiképpen nem űzök gúnyt másból!!!

Azt nem tudom, hogy előző élet milyen hatással van a mostani cukorbetegségre, csak azt, hogy ebben az életben az okozója lehet az ember szeretettel kapcsolatos problémája, pl. szeretet kinyilvánítása, megélése, megengedni, hogy mások szeressenek, elfogadni a szeretet, átadni magát a szeretetnek. Ha ilyen problémája van valakinek, akkor azt éli meg, hogy vágyik is a szeretetre (cukorra, édességre) de nem meri, így a szervezetben az játszódik le, hogy nem szabad... ezért a sejtek inzulinrezisztenssé válnak. (véleményem szerint ezért igenis gyógyítható a cukorbetegség, legalábbis a II. típusa)

2013. jan. 18. 11:29
 23/27 anonim válasza:
Édes volt és most is az.:) (Egyébként én is az vagyok:))
2013. jan. 18. 19:29
 24/27 A kérdező kommentje:
Eddig is tudtam, hogy sok nyomorult van itt, de aki nem hisz a karmában, minek olvasgatja az ehhez kapcsolódó kérdéseket? :DDDDDDDDDD
2013. jan. 19. 18:23
 25/27 Makacs Kun ***** válasza:

Hát szerintem cukornád ültetvényes volt, és kegyetlenkedett a rabszolgáival.

Amúgy pedig mi jelentősége van ennek? Az előző életen - a múlton - már nem lehet változtatni.

Jelenleg maradnak az orvosok...

2013. jan. 22. 09:48
 26/27 anonim ***** válasza:
A karmában való hitnek semmi köze egy ilyen idióta kérdéshez. :-(
2013. jan. 23. 13:43
 27/27 anonim válasza:
Meg mikrózta a nutellát aminek következtében a cukor külön vált a csokitól kicsapódott az edényből és mikor kinyitotta a mikró ajtót a cukor ekkor olyan atombomba szerű robbanás történt ami örökre össze kötötte a sorsát a cukorral...
2013. febr. 2. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!