Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Aki most cukorbeteg, az előző...

Aki most cukorbeteg, az előző életében mit követett el?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 21:57
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
62%
Az ilyen kérdések miatt szeretem az oldalt :)
2013. jan. 13. 13:28
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
Előző életében cukrász volt, s elsózta a dobostortát.
2013. jan. 13. 14:39
 13/27 anonim ***** válasza:
61%
Hát, valószínűleg miatta buktam el a tipmixem. Ha látod, mondd meg neki, hogy jön nekem 25 rugóval!
2013. jan. 13. 18:36
 14/27 anonim ***** válasza:
60%
Túlette magát cukorkával és egy nagy gyomorrontás lett a vége.
2013. jan. 13. 23:07
 15/27 anonim ***** válasza:
45%

Előző életében az volt a neve, hogy Géczy Ondoe és megtermékenyítette a petesejtet. Ami után 9 hónappal megszületett és rövidesen vagy idővel cukorbeteg lett...vagy éppen nem lett. Szabadon választható.

Ennyi az összefüggése az ilyen dolgoknak.

Amilyen buta a kérdés, olyan a válasz is.

2013. jan. 14. 00:48
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Ez az előző életes, karmás szöveg csak arra való, hogy kényelmes mentsvárat kínáljon a kellemetlen, nehezen feldolgozható vagy szomorú dolgok elől.

Én értem, hogy nagyon szomorú mondjuk egy rákos gyermek vagy egy eltorzult nyomorék, de rámondani, hogy azért ilyen, mert előző életében rosszat tett és most ez a büntetés, rendkívül ocsmány dolog.

2013. jan. 14. 16:00
 17/27 anonim ***** válasza:
Milyen idióta kérdés ez? :-(
2013. jan. 15. 08:10
 18/27 anonim ***** válasza:

Azt hogy jó nagy h*lye lehetett hisz még marat benne a h*lyeségből...

Ilyen kérdést se tesz fel egy épeszű ember..

2013. jan. 16. 11:59
 19/27 10inchhero ***** válasza:
megszületett...
2013. jan. 17. 09:46
 20/27 anonim ***** válasza:

Úgy látom, hogy sokan viccet csinálnak egy számodra fontos kérdésből. Ez olyan, mint nevetni azon, aki elesik.

Van egy könyv, Dr. Michael Newton írta, Lelkünk útjai a neve. A neten ha rákeresel, le tudod tölteni pdf formátumban. Azt hiszem, ez segíteni fog neked. Ez a férfi pszichoterápiából doktorált, és teljesen szkeptikus volt a reinkarnációval kapcsolatban. 4 könyvet írt erről a témáról, számomra nagyon hiteles, és megdöbbentő az írása.

2013. jan. 17. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!