Lehetséges az, hogy ma valaki hasonlít arra, aki előző életében volt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 15:30
21/29 anonim válasza:
Az, hogy valaki foglalkozik ezo témával, az még nem azt jelenti, hogy ostoba. Én pl. informatikus vagyok, köszi, jártam egyetemre is, szabadidőmben természettudományokat tanulok, meg olvasok. Nagy az esély rá, hogy sokkal, de sokkal műveltebb vagyok, mint te. Kapásból elutasítani valamit, csak mert nem tanítják az iskolában, na az a butaság, meg hogy lenézed az embereket, akik máshogy látják a világot. Ezzel nem azt mondom, hogy reinkarnáció létezik, de ahhoz, hogy véleményt alkothass bármi ilyesmiről, utána kell nézni, nem lehülyézni mindenkit. Ez szűklátókörűség. Millió dolog van, amiről az emberiség nem tud semmit, de amiről tud, az is összetett tudásanyag, mert egy személy nem sajátíthat el mindent, arra nem elég 70 év, szóval ilyen szempontból meg mindenkit lehülyézhetsz, magadat is. Kellemes karácsonyt!
22/29 anonim válasza:
Én csak azt várom, hogy mikor lesz mindenki által használható egy arcfelismerő kereső, ami átnézi a közösségi oldalakat, s a régi idők nagyjait, hogy megtalálhassam, hogy milyen emberekre hasonlítok. Nyilvánvalóan véges a száma az arcok milyenségének, így vannak hasonló arcok, az hogy a hasonlót a mai korban vagy a múltban találod meg az már más kérdés, de biztos, hogy van, több is, szóval van több Lavoisier meg van több Saint-Just. A te korodban a hívő, nem hívő még nagy kérdés, ekkor még összebír ugrani a kettő egymással, idővel a hívő ha marad hívő, lesz.rja, hogy valaki nem hisz, szegény embernek tartja továbbra is, de nem véleményez, s nem távolságtartó vele szemben, az ateista idővel, ha ateista marad, nem érdeklik a hívők, beáll abba az állapotba, amit szigorúan véve ateizmusnak hívnak, tehát az ő véleménye az, hogy nincs értelme a vallásnak, de erről nem akar meggyőzni senkit sem, ez az Ő véleménye, más gondolhatja másként, attól még az az ember nem kevesebb a szemében. A tizenéveseknél akik állást foglalnak a hit illetve az ateizmus mellett, azok általában csatát vívnak egymással, nem tartják meg maguknak a véleményüket, ekkor fontos mindkettőnek, hogy meggyőzze a másikat a saját igazáról, ez el fog múlni. Ezen időszak alatt a hívő hittérítőként van jelen, az ateista pedig egyházellenesként, mindkét szerep eltér a normálistól, de idővel be fog állni egy normális állapotba. Szóval a két haverodról ez a véleményem, a reinkarnáció pedig azért sem működhet testi jellemzők megtartásával, mivel mint mondottam, több hasonló ember létezik, a reinkarnáció pedig nem engedi meg az egy testből, több testbe való vándorlást.
23/29 anonim válasza:
Reinkarnáció van, volt és lesz is. Nem állatokról beszélünk, hanem emberekről, lelkekről és tudatokról.
24/29 anonim válasza:
A sokmilliárd ember között most is rengeteg a hasonmás:-))) Reinkarnáció egyébként nem létezik:-))))
25/29 allllli válasza:
Én arra az illetőre lennék kíváncsi, aki azt írta, hogy emlékszik mi történt vele 1242-ben, pontosan mire, mikre emlékszel, hogy tudtál visszaemlékezni, hipnózis alatt, meditáció közben stb. szóval kíváncsi vagyok :)
26/29 anonim válasza:
".Csillogó kék szem meg az arcvonásaim, mint egy farkas feje xD"
Az összes farkasember így kezdte. Mindig a fejben kezdődik....
27/29 Olvastar válasza:
Én már az előző életemben se hittem a reinkarnációban!
28/29 anonim válasza:
Egyértelműen igen, máshogy nem is lenne értelme semminek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!