Aki volt már utaztatáson előző életében mik a tapasztalatok?
Vigyél magaddal valaki, aki végig hallgatja a szeánszot.
Így biztosan tudod majd, hogy az utaztató azt mondja-e, amit valóban mondasz neki. Hipnózisban nem tudod, hogy mi történik veled, mit mondasz. Az illető azt hitet el veled, amit akar.
Kedves kérdező, miért gondolod, hogy bármire mész MÁSOK tapasztalatával, amik nyilván nem lehetnek olyanok mint bárki másé, így olyan sem mint a tiéd lenne?
Hogyan magyaráznál el valamit egy másik embernek, ha a közös nyelvetekben nincsenek meg rá a kifejezések? Hogyan magyarázod el a színeket egy vaknak?
Szerintem ha valós élménybe botlasz, az keményen helyreránt abban a pillanatban, ha azt igazolni kell bármivel utólag, akkor az volt a kamu maga.
Mire volna jó az utaztatással? Most másra kellene koncentrálnod. Ebben az életben képzeld el, hogy kaptál egy szerepet. (színház az egész világ benne a színész te vagy)
Most ezt a szerepet kell nagyon jól alakítanod.Amit lehet oldj meg, amit nem tudsz megoldani, fogadd el. Nem véletlen, hogy az ember nem emlékszik előző életére, már csak azért is, mert 1., a leszületések nem lineáris, 2., abból nem fogsz tudni kihámozni semmit, csak egy egy kép jön fel semmi más. Nem segít semmit. Tudom azért akarod, hogy megértsed miért van nehéz sorsod. De az utaztatás ebben nem fog segíteni. Csak a pénztárcád lesz laposabb.
Hova mész? Utazni? Miért eddig nem mentél sehova se, mert ez pont olyan... ennyiből kérdezhetnéd azt is, hogy volt e már valaki a sarki boltba, ti is éreztétek a de ja vu-t?
Amúgy meg ha valaki úgymond utazgatott "előző életében" az ebben az életben nem emlékszik rá, sőt, semmire... már bocs, de szerintem ez hülyeség, az ember egyszer él és egy lelke van....
(aki nem hiszi, egyszer majd úgyis rájön, csak sajnos akkor már késő lesz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!