Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit kellene tennem ahhoz,...

Mit kellene tennem ahhoz, hogy következő életemben kacsa lehessek?

Figyelt kérdés
Én hiszek a lélekvándorlásban, éppen ezért kérdezem, hogy hátha tudna valaki segíteni, aki jártas a dologban. Azt tudom, hogy van a pozitív karma és a negatív karma, és hogy ha negatív a karmám, akkor következő életemben egy alsóbb szinten születek újjá. Én kacsa szeretnék lenni, ehhez mit kell tennem? Egyáltalán a ranglistán hol helyezkedik el a kacsa?
2009. aug. 19. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
ÁÁ ne legyél kacsa lehet hogy levágnak és megesznek.
2009. aug. 21. 16:47
 12/19 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Lehetetlen.

De lélekként felveheted az alakját, más jellemzőit már ha később is ilyen hülye leszel.

2009. nov. 14. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, én hiszek a lélekvándorlásban de ha kacsa lennél az visszafejlődés lenne. Ennyire nem érzed méltónak magad, hogy ember legyél? Mi van ha üzembe születsz kacsaként, megvárják, hogy jó kövér legyél és levágnak. Nem hiszem, hogy így szerencsés lennél.
2010. márc. 15. 14:33
 14/19 anonim válasza:
100%
Ha tényleg hiszel ebben, akkor csinálj valami negatívumot, hogy rossz karmád legyen és visszafelé fejlődj, bár nem értem, miért visszafelé szeretnél haladni, miért nem előre.
2010. máj. 4. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
En azt ajanlom neked, hogy mihamarabb csereld le a barataidat, persze ha csak vannak, es vegyel egy csomo kacsat.Probalj veluk beszelni,ismerkedni, tanulmanyozd hogyan elnek, ennek erdekeben ajanlom,hogy menjetek el uszni vagy egy gyertyafenyes vacsora mellett fogyaszatok el egy nagy adag tengerit csalannal fuszerezve, utana meg egy finom kacsasultet.Idovel az inteligencia szinted meg fog egyezni egy kacsaeveal, szerintem nem kell sokat varjal, es akkor vegez magaddal mint egy kacsa es kovetkezo eletedben szerintem biztos kacsa leszel.
2010. máj. 9. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Amit eszel, azzá leszel. Kacsát eszel, kacsa leszel!
2010. máj. 9. 21:31
 17/19 Areth88 válasza:
ha életdeben utoljára kacsát látsz akkor kacsa leszel... és ha az anyósom látom?:O
2010. aug. 24. 17:47
 18/19 Csibu99 válasza:

Érdemes lenne inkább azon elgondolkozni, ennek van-e akár 1% alapja? Ki mondta először, honnan lehet tudni/vélni, hogy ez valóban így működik, stb.

Pl. a kereszténységre, Isten létezésére elég nagy %esély van, hiszen élt egy Jézus (ez történelmi tény, nem keresztény korabeli szerzők is írtak róla), az más kérdés, hogy mondjuk a feltámadásában ki hisz meg ki nem. De legalább volt egy olyan személy, aki jóra tanította az embereket (megjegyzés: és érdekes módon ő volt az egyedüli "nagy tanító" aki önmagát Istennek vallotta, ezt sem Mohamed, sem Buddha, sem Gandhi, sem senki más nem állította magáról, mégis istenként tekintenek rájuk ezrével).

Ezzel nem feltétlen mondom azt, hogy ez a követendő, csak arra sarkallak téged és mindenki mást, hogy gondoljunk végig értelmesen mindent. Valamint - és ez a saját véleményem - ahelyett, hogy ilyeneken agyalnánk/agyalnál, hogy hogyan lehetnék kacsa, vagy hogyan lehetnék a mennyben, stb., ahelyett lehet inkább azt kellene figyelni és azon kellene gondolkozni, hogy "Hogyan szerezhetnék a körülöttem levő embereknek boldogságot?".

Ha e szerint élsz, akkor biztos, hogy jóra törekszel, akkor meg miét ne juthatnál mennybe, vagy miért ne lehetnél új életedben az, aki lenni akarsz?

2010. szept. 10. 20:45
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nagyon szeretem a kacsákat. Szerintem aranyosak."

És abba belegondolsz, hogy a kacsák 99% hogyan él és hal meg?

máj. 24. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!