Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti milyennek képzelitek a...

Ti milyennek képzelitek a mennyet és poklot? Ne azzal gyertek hogy egyik sincs!

Figyelt kérdés

PLS Így vezessétek le a válaszokat:

1. Leirod szted milyen a menny

2. Leirod szted milyen a pokol

ennyi lenne várom a válaszokat!

2012. dec. 1. 18:20
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Huhh nem gondoltam volna hogy ekkora csatát indítok el ezzel a kérdéssel...

Azért még jöhetnek a szóseregek :)

2012. dec. 7. 15:30
 22/26 anonim ***** válasza:

20/ beírónak figyelmébe!

Először is olvassál figyelmesen másodszor ha elkezdesz olvasni egy fejezetet légyszi vedd a fáradságot és olvasd végig.

amikor felhoztam azt amit valamikor megállapítottak, vagy meghatároztak filozófusok illetve egyes népek a lélek miben létéről az csupán kritika volt részemről a régi lélek meghatározásokkal kapcsolatban-- mert volt ki formának nevezte volt ki az utolsó leheletnek volt aki árnyéknak amely éjszaka eltávozik, volt aki pszichének, szóval volt egy pár, és én ezeket a semmilyen meghatározásokat pellengéreztem ki, mert az nem meghatározás.

Ha elolvastad volna az utána következő fejezetet a két csodálatos lelkünkről, abban pontosan meghatároztam azt hogy mi is valójában a lélek!

A másik a Földünkkel kapcsolatos nem értésed-- én nem tehetek arról-- pedig igyekeztem nagyon egyszerű fizika nyelvezettel fogalmazni, hogy Te nem értetted, miért és honnan veszem hogy két léleknek nevezhető energia által élő a bolygónk. Honnan van két energia benne azt kérdezed?

Inkább a tudósokat kérdezd, hogy miképp lehetséges az hogy egyetlen töltésű energia szabadul fel benne!

Hisz ma és te felnőtt vagy, tehát ismered az elektromosságot és elektromos töltéseket-- mikor használtál Te energiát egyetlen töltésű energia által?

Ugye van az energia-- most tök mindegy hogy általunk előállított vagy a természet által elő állított. Mert a lényeg hogy az energia mindig két pólusú-- még a Földünkből kiáramló negatív töltésű magnetoszféra is! Hol van akkor a pozitív töltése?

Ja persze én is úgy tanultam, hogy a Földünk vasmagjának köszönhetően mágnesessége keletkezett és az záródott ki- így van? NEM IGAZ!

Nem tudom mennyire értesz a kohászathoz-- de ha egy vasat még ha mágneses is megolvasztunk felforrósítunk kohóban, -az elveszti a mágnesességét! Aztán azt tanítják a geológusok, hogy a Földünk véges végig összefüggőn a vas maggal a belseje izzó forró-- szóval akkor mitől lett mágneses? Mert a valódi mágnes úgy keletkezik hogy egy hideg vasban sorba-állnak a negatív töltések, felgyorsul a mozgásuk és kizáródnak udvarokat alkotva vagy is íveket.

Hideg vas esetén! Na már most a több ezer fokos izzó láva tömegben amely állítólag végig kitölti a bolygónk belsejét aligha keletkezhet negatív töltésű kizáródott mágnesesség ami még vissza is áramlik egyik sarkon majd kijön a másikon!

Olyan hatalmas erővel préselődik a már felforrósodott massza a szilár kéreghez és olyan gyorsan forog, hogy annak köszönhetően keletkezhetett elektromosság pozitív és negatív töltéssel. az egyik maradt az anyagba a másik a Föld közepén tömörült ott ahol egy hatalmas ÜRES-TÉR alakult ki mivel a bolygónk az elmúlt 4-5 milliárd év alatt fokozatosan repedt és a felszíne növekedett így alakult ki középen egy üres Tér Ahová nem vas csordogált le hanem vagy a higany vagy az ólom, mivel ez a kettő a legnehezebb és a legalacsonyabb olvadás pontú fémes anyag, elsőbbséget élveznek a vassal szemben!! fizikai értelemben is.

De egyébként az se ártana ha végig olvasnál valamit, mert tudod elég nehéz a tartalma és bizony több helyen kénytelen vagyok a tudományos hipotéziseket megcáfolni. Sajnálom. De mint írtam láttam és megtapasztaltam-- aztán ha nem hiszik el a tudósok vagy mit Te arról már nem tehetek-- a jövő embere fogja bánni ha addig nem születik hozzám hasonló absztrakt képességű ember, ráadásul kíváncsi is, makacs is mindenre.

De ahogy észre vettem csak sok embert érdekel máskülönben nem térnének vissza és nem olvasnának egyetlen alkalommal is több 200-300 oldalt. Persze mindenki annak hisz aminek akar-- tőlem akár a kerti-törpének is lehet.

Én leírtam elmeséltem amennyire csak tudtam és így a lelkiismeretem tiszta- igaz hallgattam egy életen keresztül-- de az nem az én bűnöm- hanem a politika és a ruszkik, mert itt ette a fene őket az életem háromnegyed részéig. Annyira viszont nem vagyok ember barát, hogy kísérleti egérnek politikai eszközként elhurcolni engedtem volna magam annak a ruszki a csürhének!

Ha végig olvasod és nem értesz valamit, akkor nyugodtan kérdezhetsz a fejezetek végére írva- szívesen válaszolok.

2012. dec. 8. 02:53
 23/26 anonim ***** válasza:

Hátigen kis Szeuszom itt elég ellentétes vélemények születhetnek.

A fogalmakat amiket felsoroltál azok ugye múlt fogalmai.

S véletlenül van egy XX szd mikulás is a többi antik után.

Aki már másképp tapasztalta meg, a halál után várható fantasztikumot. Tehát nem képzeltem hanem láttam! azt ami majd vár a lélekre.

2012. dec. 8. 03:07
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi ment mindenkinek a zöld pacsi
2012. dec. 8. 15:39
 25/26 anonim ***** válasza:

Hell: hanglemezről jungletechno szól (legjobb-féle) a karcosabb, ezáltal dögösebb hangzás jegyében, villódznak a fények és szexi testek nyaldossák egymást ésés nagyon jó a party, az az igazi mélyenhatós-kitombolós-igényes.

Heaven: easy listening szól zeneszerverről és masszírozás van! Minden letisztult, élek és vonalak, felületek, no meg selymes és puha. Ja és minden fehér, odalent meg a fekete-vörös kombináció dominál.

Na, én így képzelem. Mondhatom; mind a kettő létezik! Jó hir!

2012. dec. 15. 01:56
 26/26 anonim válasza:

Szia! Nem tudom aktuális e még a kérdésed! Nos én ajánlok neked egy filmet, nézd végig, tudom hogy csak film, de rám nagy hatással volt.

A címe: Az Otthonunk, Nosso Lar.

Szép napot!

2013. szept. 27. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!