Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti milyennek képzelitek a...

Ti milyennek képzelitek a mennyet és poklot? Ne azzal gyertek hogy egyik sincs!

Figyelt kérdés

PLS Így vezessétek le a válaszokat:

1. Leirod szted milyen a menny

2. Leirod szted milyen a pokol

ennyi lenne várom a válaszokat!

2012. dec. 1. 18:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az összes választ,mindet elolvastam, és nagyon tetszik.Mindenkinek küldtem a zöld pacsit.

Itt az én véleményem:

Pokol:Örök sötétség,és olyan fájdalom mintha a tested 100 felé szakadna és újra összerakódna mintha az összes csontod egyszerre törne el 30 helyen fulldoklás,elviselhetetlen hőség,minden ami szörnyű és rossz...

Mennyország: Az örök nyugalom,béke harmonia és minden ami jó.Mindent megtehetek amit akarok,lemehetek a földre,teremthetek magamnak is egy kis világot amit én irányítok,ilyenek:)

2012. dec. 2. 14:40
 12/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Menny: amikor átitatódik minden a szeretettel, megszűnik a szenvedés, minden iránt szeretetet érzel! Szavakkal nem tudom jobban leírni!

Pokol: a kínzások kínzása, az nagyon kegyetlen!

Te szeretni akarsz, vagy gyűlölni? Ez a kérdés!

2012. dec. 2. 16:14
 13/26 A kérdező kommentje:

PERSZE HOGY SZERETNI!

ui: várom a kommenteket továbbra is

2012. dec. 2. 18:22
 14/26 anonim ***** válasza:
# 6 Az csak azok számára akik tudnak a Repülő Spagettiszörny létezéséről.
2012. dec. 3. 15:01
 15/26 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező a menny vagy pokol úgy ahogy a vallások mesélgetik úgy nem igaz, nem vár az emberre se jobb élet se boldogság, se a felhőkcsücske-- ajánlom olvas bele

[link]

de halhatatlanná válhat ha az életet becsületes emberként élte le valaki és a lelke tiszta marad-- akkor eljut a Föld szívébe és ha belép ő maga is isteni teremtő erővé válik. Először is ismerd meg mi a lelked amely túléli a testhalált, aztán ismerd meg azt a fantasztikumot amely ha leélted az életedet és erős lélekként távoznod kell, hová fog fénysebességgel száguldani a lelked, ahol majd Te magad is Istenné válasz, hatalmas teremtő erővé!

2012. dec. 4. 22:20
 16/26 anonim ***** válasza:

Persze mami a te vallásod az igazi! Hiszel ennek az írásnak, amit lassan már két évvel ezelőtt írtak le? Vagy talán te írtad?

Agyszülemény, hatalmas baromság, félrevezetés!

Egy saját vallást akarsz alapítani, itt arról van szó!

Félig igazat mondasz, félig meg félre vezeted az embert?

Különben honnét veszed ezeket a dolgokat, mert biztos nincs ilyen szentírás!

2012. dec. 5. 20:42
 17/26 anonim ***** válasza:

16/ igazad van nincs ilyen a szentírásokban-- de tudod a tudás az értése bárminek a mostani korban sokkal több mint az ókorban és az idő számítás kezdetén volt. Tehát amit megtapasztalt némelyik ember régen a kevés tudásával nem érthette meg rendesen-- és sokszor fantáziával próbálta elmagyarázni-- vagy a későbbi könyvírók irkáltak hozzá.

[link]

Kérdező a pokolra és mennyre a válaszom

Csodálatos Földünk cimű két fejezetben olvashatod

Nem képzelem hanem láttam!!

Jól gondoltad 16/ az én blogom van fent

2012. dec. 6. 02:01
 18/26 anonim ***** válasza:
Te jó Isten, mit össze nem halandzsázol azon a blogon! Egy értelmes gondolatot sem lehet találni. Remélem senkit nem tudsz félrevezetni ezzel a hihetetlen mennyiségű maszlaggal. Távozz tőlem sátán.
2012. dec. 6. 04:36
 19/26 anonim ***** válasza:

18/ ostoba és szemellenzős vagy, mert jobban hiszel az ókori maszlagoknak vagy egy külföldi sóderolónak mint saját honfitársadnak ebben a korban, a XXI század tudásával megfogalmazottakban.

Nem véletlen az a közmondás -- "Senki nem lehet próféta saját hazájában."-- Tudod ezek után egy másik közmondás is megfogalmazódik bennem--" ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát."-- S a butaságod és szemellenzősséged miatt még a lelked halhatatlanságával fizethetsz!

Ajánlom a kőkorszaki porral hintett könyvek dogmái helyett. legyél nyitott mindenre és gondolkodj el logikusan mindenen.

2012. dec. 6. 10:25
 20/26 anonim ***** válasza:

kkor most engedd meg hogy beollózzak néhány mondatot a blogodból. Számomra és a feleségem számára is kibogozhatatlan értelmetlen szavak halmaza ugyanúgy mint egy amerikai pop sláger szövege. Hangzatos, de ha lefordítod egy kalap sz*rt sem ér. Tehát:

"De bármennyire igaza van is a lélek halhatatlanná válásával kapcsolatban, /legalább is a lehetősége adott / azt nem határozta meg pontosan, hogy akkor mi is a lélek? Az hogy forma az, hogy éltető elv, még kevés a meghatározáshoz. Még mindig nem tudom mi tulajdonképpen, főleg, ha forma? Milyen forma? A tudat formája?

A tudat láthatatlan, nem több így, mint fogalom, ha viszont csak fogalom, akkor miképp határozhatja meg az emberi összes tevékenységet? Szóval az egész vallásos meghatározás kissé sántít. - Nem érzékelem, nem tapintom, nem látom, nem határozza meg logikával sem. Vagy is nem magyarázza meg számomra, mi akkor a Lélek?

Odáig rendben is lenne, hogy forma. De milyen, minek a formája, hisz ha képes halhatatlanná lenni, akkor azt is meg kell határozni, hogy milyen szubsztancia, ami létezik és létezése örökké lehetséges? Mert ha csupán egy lehelet, mint mondani szoktuk, amit halálunkkor, mint utolsó sóhajjal kilehelünk, annak tulajdonképpen, nincs meghatározható formája, egy laza párával keveredett levegő csupán. Akkor mi tulajdonképpen a lélek?"

Össze vissza hordasz hetet havat. Mi a lélek azt kérded? Elmondom én neked. Energia. Attól hogy valamit nem látsz még létezik. A porszívó is megy mégsem látod az áramot, de létezik. A lehellet is valami, pára és különböző gázok keveréke. Az is valami, nem semmi, mérhető tömege is van. Vagy neked csak az számít ami 1 kilónál nehezebb? Nevetséges amit írsz.

aztán: "Ahhoz, hogy az Életet, annak lüktető Létezését felfogni, érteni tudjuk, ahhoz tudnia kell az Embernek, hogy az a gömbölyded anyaghalmaz, melyen az élet keletkezett, a Földünk, egy csodálatos, maga módján élő bolygó. Élő, mert két energia szövi át, mint két Teremtő Lélek. A Fehér energia Lélek, és a Fekete energia Lélek." Fehér lélek meg fekete lélek? Minek kettő? Egy nem elég? Honnan szedsz ennyi badarságot. Már bocs hogy felhúztam magam Isten hívő létemre de ne tudok megáljt parancsolni magamnak, hogy nem halgattassalak el. Ezzel a humbukkal csak félre vezeted az embereket. Kérlek, ha tényleg vallásos vagy akkor hagyjuk a vitát és ne írj egy sort se többé! Ígérem én sem teszem, de míg egy betűt is leütsz én ott leszek hogy kijavítsalak és megvédem azokat kiket megpróbálsz bepalizni.

2012. dec. 7. 04:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!