Amikor újjá születünk, ugyanezt a testet kapjuk?
Arra gondoltam, amikor új életet kapunk, valahol egészen máshol éljük, de ugyanebben a testben.
Mondjuk előfordulhat, hogy itt is, ahol most élünk.
Vagy
Arra is gondoltam, mi van akkor, ha mi magunk választjuk ki a következő életünket, hiszen akkor tudjuk, hogy ez úgy is csak egy újabb élet.(hajléktalant is választ valaki az elméletem szerint igen....)
Meghalok! fogalmunk sincs, mi az a jelen! ez a kulcskérdés!
leírod ezt?
Tudod kérdező a reinkarnáció az egy hinduk által kitalált--- épp a rengeteg,hajléktalan OK miatt találták ki.
Keress rá erre a blogra és megtudhatod mi van ha meghalunk, hova indul a lélek és ha életében becsületes Emberként élte le akkor bizony halhatatlanná és nagy erejű isteni LÉTEZŐVÉ válhat, mint a Teremtő. Tehát eleve lehetetlen újra leszületni bárkinek is!
MI Isten? Hol található? Mi a lélek? Mit jelent a halál? Mit jelent halhatatlanná válni? Ezekre a kérdésekre megtalálod a válaszokat-- de még különböző öngyógyító praktikákat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!