Mar 3-szor almodom ugyanazt a 6 eve meghalt nagymamamrol: felkel a koporsobol (nem csunya, nem gonosz), hazajon s a haz korul tevekenykedik. Ugy viselkedik mint a halala elott. Anyum is 1-szer ugyanezt almodta. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Komoly a dolog. Idiotak ne irjanak.2012. júl. 16. 21:49
1/6 Antimod válasza:
Valószínűleg így üzen nektek, hogy jól van, tevékenykedik, esetleg azt is, hogy meglátogat néha benneteket, de nem tudtok róla.
2/6 csency888 válasza:
:D ez cuki volt előző válaszoló...
és igazad lehet
vagy baj van a háztartásotokkal és kéne valaki hogy besegítsen
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2012. júl. 16. 22:54
4/6 Antimod válasza:
":D ez cuki volt előző válaszoló..."
Nem a ház körül... hanem valahol máshol, ez csak analógia, hogy értsék. Ami érdekessé teszi a dolgot, az a két hasonló álom.
5/6 anonim válasza:
Az álmos könyv szerint halottal álmodni esőt jelent én is szoktam álmodni a nagypapámról és mindig eső volt a rákövetkező reggelen egyszer sem volt hogy nem esett volna nekem mindig bejön ez a dolog!
6/6 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom hogy mit jelent, de eleg erdekesek a valaszok. Bocsi "idojarasos" valaszolo, de ez nem volt megegyezo semilyen kulonos termeszeti jelenseggel. Koszi
2012. júl. 23. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!