Ennek köze lehet az előző életemmel?
Málnás
Havonta jön egy álom, amiben egy tüzes helyen vagyok, ahol mindenki meghalt és csak én vagyok meg egy fekete hajú lány. Az álmomban mindig érzem a forróságot, de egyáltalán nem éget és nincs is melegem. Sosem tudom, hogy hol vagyok, de amikor a lány közelít felém elkezdek félni, de mielőtt odaérne mindig átkerülök egy havas helyre, ahol nagyon hideg van és ott is halott mindenki. Ott egy másik lány jelenik meg, aki segít megszökni, de a fekete hajú mindig figyel az égből. Itt szoktam felébredni. Köze lehet az előző életemhez vagy miért álmodom mindig ezt?
Az előző válaszoló vagyok
Valaki csinált még 1 kérdés mint írtam is ő a távolban látta ugyan ezt a lányt. ( és még látja folyamatosan )
a különbség annyi h te csak álmodban...
Elmondom én mit álmodtam lehet hogy segít :
Mindenkinek vannak félelmei.. szerintem ez lehet a te félelmed és utol akar érni csak emberi formában.
Én 4x ugyan azt álmodtam : egy fekete köpenyes ( nem tudom mi az pontosan ) sztem a kaszás. Mikor negyedszerre ugyan ezt álmodtam h el akar vinni akkor az lett az álom vége hogy megfolytottam. Többet nem is álmodtam róla .
Győzd le azt a lányt vagy menekülj a másikkal...
Bocsi ha kicsit lassan válaszolok the meg kell várnom az 5 percet
Megint én vagyok
Onnan találtam el a fekete hajú lány kinézetét hogy még megnéztem ezt a kérdezőt is : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__3605..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!