Mi lesz ennek a jövője? Miért az én életemmel foglalkozik folyton? (lent)
Te miért foglalkozol vele még mindig? Minek beszélni vele és tartani a kapcsolatot? Ha ír nem kell visszaírni,ha hív vagy jön,akkor levegőnek kell nézni.Ha valaki nagyon akarja,akkor el tudja kerülni a másik társaságát,főleg úgy,ha nem köt össze napi szinten még a munka sem.
A pénzes állás dolgot nem értem.Ha milliomos,akkor minek akar pénzes munkát?
Nehéz megértenem,hogy miért nem vagy határozottabb.Ha én valakivel nem akarok kommunikálni,akkor nem is fogok.Manapság,a technika korában olyan hírzárlatot tudsz magad körül csinálni,hogy az FBI is csak pisloghat.Álnevek közösségi oldalon,új jelszavak,letiltott emberkék,új e-mail cím és telefonszám.A hívó számának letiltása stb.Ez nekem egy nyafogásnak tűnik,amit csinálsz.
A jelenlegi pasidnak pedig meg lehet mondani a csaj nevét és hogy ne foglalkozzon vele.Ha a srác egy vadidegennek elöbb hisz bármiben is,mint egy leendő barátnőnek,akkor az a pasi mehet is.
Tanulj meg élni!
Na,ha az a módszer egyszer bevált,akkor tiltasd le most is.
Mondjuk ezt a beszélgetést megnézném a csaj és a mostani pasid között:
"Hello,én vagyok a Zsuzsi exének az új nője.Akarsz ismerkedni?'
"Persze"
"Te, én úgy utálom a Zsuzsit,egy szemét k.urva,szerintem ne járj vele."
"Hát,ha ezt gondolod...mesélj,mit tudsz róla? Lehet,át kellene gondolnom ezt a járás dolgot,hisz te azt mondtad"
Remélem vetted az iróniát.Ezt a helyzetet minden értelmes és normális férfi kezelni tudja.Te dramatizálod túl,ez kb. két perc kellene,hogy legyen az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!