Mindig azt olvasom, hogy a lelkünk tanulni jön ide. Azok, akik az emerek kínzásán és megölésén élvezkednek, mi a fenét tanulnak?
lehet belőle tanulni...
voltam áldozatszerepben, pl. azt tanultam meg belőle hogyan kell Nem-et mondani és komolyan is gondolni ha amásik bánt, hiába szeretem. erőt venni magamon és kilépni a sz.r helyzetből. megtanulni feladni a büszkeséget és segítséget kérni másoktól ha valami egyedül nem megy
megtapasztalni mik azok a jelek amikből leszűrhetem hogy ki akar csak kihasználni és ki az aki érdek nélkül közeledik
voltam "kínzó" is, verbálisan. ha valaki nem értette meg miért nem sikerülnek a dolgai és mi az eltorzult a gondolkodásában, hiába mondtam neki szép szóval, akkor elmondtam kíméletlenül. vagy magára hagytam hogy tanuljon meg egyedül rájönni dolgokra.
egytől-egyig tanultak belőle és rájöttek hogyan tehetik jobbá az életüket. volt amelyik nem tudott emiatt a barátom maradni de volt aki igen.
a gyilkosságból is lehet tanulni. pl. hogy mit lehetett volna másképpen csinálni, hogy lehetett volna ezt kikerülni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!